Karácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi házKarácsond eladó családi ház
Karácsond eladó családi ház
15 900 000 Ft
248,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Karácsond eladó családi ház
Karácsond eladó családi ház
15,9 M Ft
248,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 467 6763
ReferensTóth Sándor
Telefonálok

Eladó családi ház
Karácsond eladó családi ház

64 m2alapterület
1szoba
állapotú
550 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Heves vármegye, Karácsond egyik legjobb részén eladásra kínálok egy 64 nm-es, vegyes építésű családi házat! A keleti fekvésű ingatlan fűtése elektromosan megoldott, a házban hőtárolós kályha, elektromos fűtőpanel, illetve a kis helyiségben egy klíma található. A vályog, tégla és könnyűszerkezetű ingatlanban a víz, villany és a csatorna a telken belül helyezkedik el. Az építményben az utóbbi években több felújítás is történt:
- a külső, utcafronti rész nemesvakolattal lett ellátva,
- a mennyezet gipszkartont kapott,
- a konyha és a fürdőszoba-WC villanyhálózata rézre lett cserélve,
- a konyhában és a fürdőszobában a burkolatok pár éve lettek átalakítva,
- az előszoba és a fürdőszoba felőli külső rész 5 cm-es szigeteléssel lett ellátva,
- a külső ajtó és az ablakok 5 éve műanyag nyílászárókra lettek cserélve.
Értéket növel az ipari áram, a hálózat 2*32 A-re van kialakítva, valamint a ház előtt található előkert, a virágos udvar. A ház mellett található egy felújítandó kisebb épület, melyben egy szoba, konyha és WC került kialakításra, így akár külön lakrészként is használható, fűtése klímával működik. A konyhabútor az ár részét képezi, amennyiben az új lakónak szüksége van rá, a többi bútor megegyezés tárgya. Az autó parkolása a zárt udvarban megoldott, de garázs kialakítására is van lehetőség. Az 550 nm-es elkerített telek jelenleg nincs művelés alatt, de rendben van tartva, további bővítési lehetőség adott. A ház előtt egy vízzel ellátott gémeskút található. Az építmény a település egyik legjobb részén fekszik, nyugodt, csendes környezetben, jó szomszédokkal körülvéve. Buszmegálló, bolt, iskola-óvoda gyalog pár percen belül elérhető, autópálya felhajtó néhány km-re helyezkedik el a háztól. A ház a teljes kifizetés után gyorsan birtokba vehető!

  • elektromos

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024