Eladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház HorvátzsidányEladó 3+1 szobás családi ház Horvátzsidány
Eladó 3+1 szobás családi ház Horvátzsidány
89 900 000 Ft
408,6 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás családi ház Horvátzsidány
Eladó 3+1 szobás családi ház Horvátzsidány
89,9 M Ft
408,6 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
+36 30 788 5970
ReferensVarga Gabriella.
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3+1 szobás családi ház Horvátzsidány

220 m2alapterület
3 és fél szoba
Újszerű állapotú
1317 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az osztrák határtól és Kőszegtől néhány kilométerre fekvő kedves településen, Horvátzsidányban eladó ez a kivételes adottságú, erdőszélen meghúzódó gyönyörű családi ház. Az ingatlan különlegességét az adja, hogy tulajdonosai úgy álmodták meg, hogy a rendelkezésükre álló lejtős telken egy természeti környezetbe tökélesen belesimuló, minden ízében gondosan és magas színvonalon megtervezett ház épüljön fel családjuknak. A 2011-ben megépült ingatlanban minden a lehető legnagyobb körültekintéssel készült, s mind a tervezés, mind a kivitelezés tekintetében megfelel a modern kor igényeinek, elvárásainak.

Az épület az egyenetlen terepviszonyok miatt lépcsőzetesen, a terület lejtéshez viszonyítva lett kialakítva , a szintkülönbségek feltöltéssel, lábazati falazóelemekkel lettek megépítve. A ház a külső szemlélő számára egy egyemeletes épületnek tűnhet, de a lakásbelsőben világossá válik, hogy a földszint valójában a ház pincéje, melynek 87 nm-es területén a kiszolgáló funkciók kaptak helyet: egy vállalkozási tevékenységnek is kitűnő helyiség külön wc-vel, egy hatalmas, kétállásos, elektromos nyitóval ellátott garázs, egy szennyesledobóval felszerelt zuhanyzós mosókonyha és a tüzifa tárolására is alkalmas, a kazánnak és puffertartálynak is helyet adó gépészeti helyiségek.

Az impozáns ház lakóterülete 133 nm, mely a napsütötte délnyugati oldalon kiegészül egy 18 nm-es füstöltfa borítású, szép, kertkapcsolatos terasszal. A lakótérben 3 kényelmes méretű, gardróbszekrényes hálószoba található, melyekhez 2 különleges adottságú fürdőszoba társul tusolóval, csodás, süllyesztett káddal, minőségi fajanszokkal és burkolatokkal. A családi ház otthonosságát leginkább a szokatlanul nagy belmagasságú nappali/amerikai konyha adja meg, ahova a tetőablaknak és a kertre néző nyílászáróknak köszönhetően egész nap ömlik be a fény. Elég rápillantani a hófehér konyhabútorra, az étkező és a nappali bútorzatára, azonnal szembetűnik az igényesség, az elegancia, a magas műszaki tartalom, mely teljes mértékben szolgálja az itt élők kényelmét.

A csendes, fákkal és erdővel körülvett családi birtok 1320 nm-en terül el, szép porfestett aluminium, és egyedi, kővel rakott kerítéselemek védik. A ház 38-as téglából épült, tetőzete mediterrán cserepekkel lett burkolva. Az épület statikailag kifogástalan állapotú, szigetelése egészen rendkívüli, a szerkezetbe beépített anyagok időtállóak és minőségiek. A ház fűtését jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal oldják meg padló és radiátoros fűtéssel, a telekhatáron megtalálható a gázcsonk, a gáz tervezése folyamatban van. A ház értékét növeli, hogy az épület megújuló energiával is ellátott, a háztetőn 13 db napelem termeli meg a lakók teljes villamosenergia szükségletét.
A ház jelenlegi tulajdonosai szeretnék, ha a számukra fontos ingatlan olyan kezekbe kerülne, aki annak adottságait, értékeit felismeri és méltányolja is azokat.
A település ideális helyen fekszik, Kőszeg és Ausztria közvetlen közelségében, a falu rendezett, lakói barátságosak.

Ha szeretne családjával nyugodt, természetközeli helyen élni, ha fontosak a nagy terek, a maximális kényelem, akkor ezt a valóban egyedülálló házat nagyon jó szívvel ajánlom Önnek, mert itt családjával igazi otthonra találhat!

Ha el tudja képzelni, hogy itt éljen, kérem, hívjon, szívesen mutatom!

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021