Hernád eladó új építésű családi házHernád eladó új építésű családi házHernád eladó új építésű családi házHernád eladó új építésű családi házHernád eladó új építésű családi házHernád eladó új építésű családi ház
Hernád eladó új építésű családi ház
34 900 000 Ft
235,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Hernád eladó új építésű családi ház
Hernád eladó új építésű családi ház
34,9 M Ft
235,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 20 400 4035
ReferensGáspár Kata
Telefonálok

Eladó családi ház
Hernád eladó új építésű családi ház

148 m2alapterület
5szoba
Új építésű
1436 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Hernád központi részén egy 1436 m2-es telken lévő 148 m2-es befejezésre váró családi ház.
A ház 4 szobával egy nappali étkező konyhával egyben rendelkezhet, amiket gipszkarton válaszfalak határolhatnak, ezért az egybenyithatóság elég rugalmas.
A falazat ProKoncept falazó anyagból készült monolit vasbeton szerkezet, ami egy szeglemezes tetőt tart.
A tető héjalása nincs fent így akár cserepeslemez akár cserép, vagy egyéb fedés már az új tulajdonos tetszése szerint készülhet.

Gépészeti szempontból a ház a szigorúbb zöld hitel szabályozás szerint van megtervezve. Hőszívattyús padlófűtés, mennyezet hűtés van a tervekben, a melegvizet átfolyós melegítőkkel tervezték megoldani a konyhában, illetve a fürdővíznek egy hőszivattyús bojlert gondoltak.

A telken van vezetékes víz és földkábeles áram is, gáz az utcában, de az épület nem igényli a rácsatlakozást. Az utca jelenleg sittes/földes burkolatú, de a község májusban nyert pályázatot az egész utca aszfaltozására, ami kb tervezési/jóváhagyási fázisban lehet.

A ház tervei teljesen CSOK kompatibilis és önfenntartó lehetőségek szerint készültek. Két beállásos garázs a ház része, külön gépészeti/háztartási helyiségen keresztül is megközelíthető. A telken van fúrt kút, újonnan telepített aknával, szivattyúval. A csatorna az utcában a kevés lakóingatlan miatt nincs végig építve, de a tervek a szolgáltatónál már kész vannak, viszont mi nem vártuk meg ezért zárt biológiai szikkasztóval van megoldva a közműpótlás. A délnyugati tájolás és a tető alakja miatt két felületre is lehet napelemet felszerelni, illetve a bevilágítás eleve biztosított természetes fénnyel.

Iskola 400m, óvoda 300m, központ 800m, autópálya 4km, Budapest 40km, Kecskemét 35km.
Amennyiben az ingatlan leírásom és fényképek alapján felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.
Gáspár Kata

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023