Eladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobásEladó családi ház, Hatvan, 4 szobás
Eladó családi ház, Hatvan, 4 szobás
99 000 000 Ft
618,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Hatvan, 4 szobás
Eladó családi ház, Hatvan, 4 szobás
99 M Ft
618,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 936 4858
ReferensBoes Nikoletta
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Hatvan, 4 szobás

160 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
652 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Összességében, ez a családi ház nem csak egy lakóhely, hanem egy teljes életmód kínálata. A minőség, a kényelem tökéletes kombinációja várja az új tulajdonosokat. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy magáénak tudhasson egy kivételes otthont Hatvanban!

Ó-Hatvanban, ez a csodálatos ingatlan büszkélkedik egy 60 m2-es, különálló házzal is, amely akár vendégházként, akár hobbi vagy munkaterületként is funkcionálhat. A nagy terasz és a rendezett kert ideális helyszínt kínál a kikapcsolódáshoz, családi és baráti összejövetelekhez, a gyerekek pedig a szabadban játszhatnak biztonságos környezetben.

A ház modern gáz cirkó fűtési rendszerrel van felszerelve, így a lakóterek egész évben kellemes hőmérsékletűek. A napfényes terek optimális fényviszonyokat biztosítanak a mindennapokhoz, ami pozitívan hat a lakók hangulatára és energiájára. A ház tágas, jól szervezett elrendezésű, tökéletes választás nagycsaládosok részére vagy azok számára, akik szeretik a bővebb helyet és a nyugodt környezetet.

Eladó egy gyönyörű, 160 m2 alapterületű, tégla építésű családi ház Hatvanban, mely 99 000 000 HUF értékben kínálja az otthon melegét és kényelmét leendő tulajdonosainak. Ez a 2005-ben épült ingatlan kiváló állapotban van, tükrözve a tulajdonosok gondoskodását és a minőségi anyagok felhasználását.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024