Harkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobásHarkány családi ház eladó, 3 szobás
Harkány családi ház eladó, 3 szobás
45 900 000 Ft
675 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Harkány családi ház eladó, 3 szobás
Harkány családi ház eladó, 3 szobás
45,9 M Ft
675 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 469 0176
ReferensP
Telefonálok

Eladó családi ház
Harkány családi ház eladó, 3 szobás

68 m2alapterület
3szoba
állapotú
275 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Harkányban, a Béke utcában eladó egy gyönyörűen karbantartott családi ház, amely 68 nm-es, és egy 275 nm-es területen helyezkedik el. Ez a két szintes ingatlan ideális otthon lehet az Ön számára.

A házban 3 szoba található, valamint egy fürdőszoba WC-vel az emeleten és egy külön WC. Az ingatlan kiváló állapotban van, így azonnal beköltözhető. A gondozott udvar és parkosított kert szép környezetet teremt, ahol Ön és családja pihenhet és élvezheti a természet közelségét. Emellett a ház mögött egy különálló, új tároló is helyet kapott, amely praktikus tárolási lehetőséget biztosít.

Az ingatlan közelében üzletek, a buszpályaudvar és kiváló közlekedési lehetőségek találhatók. Az utca is szépen rendezett, így nyugodt és kellemes környezetben élhet.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, hogy további információkat szerezhessen vagy egyeztethessen egy megtekintési időpontot. Örömmel válaszolok minden kérdésére és segítek további részletekkel szolgálni.

45900000 Ft

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024