Harkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi házHarkány eladó családi ház
Harkány eladó családi ház
65 000 000 Ft
541,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Harkány eladó családi ház
Harkány eladó családi ház
65 M Ft
541,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 403 6571
ReferensMarton András
Telefonálok

Eladó családi ház
Harkány eladó családi ház

120 m2alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
921 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Harkány lakóövezeti részének egyik legcsendesebb utcájában, eladásra kínáljuk ezt a 120 nm-es lakótérrel és 30 nm-es szuterén résszel rendelkező, gyönyörűen felújított, belső tereiben átalakított, 921 nm-es telken álló családi házat!

A közelmúltban (2 hónapja) a ház belső szerkezete egészen a szuteréntől az emeletig, igényes tervezéssel, pontos-precíz kivitelezéssel, magas minőségű anyagok használatával, mindenre kiterjedő, teljes, átfogó felújításon esett át.

Az igényes, átgondolt tervezésnek köszönhetően az ingatlan teljes gépészete a szuterén szintre került. Itt helyezték el a cirkó fűtésrendszert működtető új gázkazánt, a melegvizet előállító 120 literes új elektromos bojlert, de megtartották a hibátlan állapotú vegyestüzelésű kazánt is, amely szintén itt található, és bármikor újra üzembe helyezhető. Ehhez a szinthez tartozik még egy körülbelül 5 nm-es polcozott tároló/kamra. A szuterén házon belül az étkezőből, és kívülről is megközelíthető.

Az alsó szinten található a kifinomult ízléssel, teljesen új bútorokkal, otthonosan, harmónikusan berendezett közel 50 nm-es, tágas, világos nappali-étkező-konyha, -az étkezőből nyíló 10 nm-es gyönyörű, tágas, világos fürdőszoba nagy méretű épített zuhanyfülkével, mellette infrakabinnak kialakított hellyel, és egy innen nyíló + 5 nm-es mosókonyhával/háztartási helyiséggel.

A felső szinten egy nagyobb, közel 20 nm-es, erkélyes, klímával felszerelt hálószoba, egy kisebb 10 nm-es szoba, egy dolgozósarok, és egy emeleti fürdő-wc került kialakításra. Minden helyiség az előtérből külön nyíló. A teljes felső szint álmennyezetbe elhelyezett spot világítást kapott. A két szintet asztalos által akácfából készített szép lépcső köti össze.

Az utcafronti részen a telket teljes szélességben antracit színre fújt gondozásmentes, időtálló WPC kerítéssel határolták, melynek egy részét elektromosan vezérelhetó guruló kapuval látták el. A házhoz a felújítás során beton anyagot nem sajnálva utólag építettek egybefüggő oldalsó és hátsó terasz részt, ennek burkolása az új tulajdonos ízlése szerint befejezésre vár. Egy 3 állásos fedett autóbeálló is kialakítható, amelyhez a betonos aljzat már szintén adott.
Méretéből adódóan a teljesen sík telek még sok lehetőségnek adhat teret, akár kiépített medencét, jakuzzit, fedett kerti konyhát is ki lehet itt alakítani. Jelenleg füvesített, parkosított, a talajba több ponton elhelyezett időkapcsolós világítással.

Összességében egy átgondolt tervezéssel, igényes, precíz kivitelezési munkával felújított családi ház, melybe csak beköltözni kell, és hosszú éveken keresztül, gondtalanul, problémamentesen élvezni ezt a kitűnő műszaki állapotot. Amennyiben a bútorok is elnyerik tetszését, még a lakberendezéssel sem kell foglalkoznia. Ez esetben az árban megegyezve az ingóságok is maradhatnak. Még minden háztartási gép garanciális.

Az ingatlan előzetes bemutatásához virtuális séta keszült, az alábbi linken megtekinthető:

https://my.matterport.com/show/?m=9PjePKasrUp

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024