Eladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház HarkányEladó 2+1 szobás családi ház Harkány
Eladó 2+1 szobás családi ház Harkány
65 000 000 Ft
541,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás családi ház Harkány
Eladó 2+1 szobás családi ház Harkány
65 M Ft
541,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 399 1755
ReferensSomogyiné Sztanics Rózsa
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2+1 szobás családi ház Harkány

120 m2alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
921 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Harkány lakóövezeti részének egyik legcsendesebb utcájában, eladásra kínáljuk ezt a 120 nm-es lakótérrel és 30 nm-es szuterén résszel rendelkező, gyönyörűen felújított, belső tereiben átalakított, 921 nm-es telken álló családi házat.

A közelmúltban (2 hónapja) a ház belső szerkezete egészen a szuteréntől az emeletig, igényes tervezéssel, pontos-precíz kivitelezéssel, magas minőségű anyagok használatával, mindenre kiterjedő, teljes, átfogó felújításon esett át.

Az igényes, átgondolt tervezésnek köszönhetően az ingatlan teljes gépészete a szuterén szintre került. Itt helyezték el a cirkó fűtésrendszert működtető új gázkazánt, a melegvizet előállító 120 literes új elektromos bojlert, de megtartották a hibátlan állapotú vegyestüzelésű kazánt is, amely szintén itt található, és bármikor újra üzembe helyezhető. Ehhez a szinthez tartozik még egy körülbelül 5 nm-es polcozott tároló/kamra. A szuterén házon belül az étkezőből, és kívülről is megközelíthető.

Az alsó szinten található a kifinomult ízléssel, teljesen új bútorokkal, otthonosan, harmónikusan berendezett közel 50 nm-es, tágas, világos nappali-étkező-konyha, -az étkezőből nyíló 10 nm-es gyönyörű, tágas, világos fürdőszoba nagy méretű épített zuhanyfülkével, mellette infrakabinnak kialakított hellyel, és egy innen nyíló + 5 nm-es mosókonyhával/háztartási helyiséggel.

A felső szinten egy nagyobb, közel 20 nm-es, erkélyes, klímával felszerelt hálószoba, egy kisebb 10 nm-es szoba, egy dolgozósarok, és egy emeleti fürdő-wc került kialakításra. Minden helyiség az előtérből külön nyíló. A teljes felső szint álmennyezetbe elhelyezett spot világítást kapott. A két szintet asztalos által akácfából készített szép lépcső köti össze.

Az utcafronti részen a telket teljes szélességben antracit színre fújt gondozásmentes, időtálló WPC kerítéssel határolták, melynek egy részét elektromosan vezérelhetó guruló kapuval látták el. A házhoz a felújítás során beton anyagot nem sajnálva utólag építettek egybefüggő oldalsó és hátsó terasz részt, ennek burkolása az új tulajdonos ízlése szerint befejezésre vár. Egy 3 állásos fedett autóbeálló is kialakítható, amelyhez a betonos aljzat már szintén adott.
Méretéből adódóan a teljesen sík telek még sok lehetőségnek adhat teret, akár kiépített medencét, jakuzzit, fedett kerti konyhát is ki lehet itt alakítani. Jelenleg füvesített, parkosított, a talajba több ponton elhelyezett időkapcsolós világítással.

Összességében egy átgondolt tervezéssel, igényes, precíz kivitelezési munkával felújított családi ház, melybe csak beköltözni kell, és hosszú éveken keresztül, gondtalanul, problémamentesen élvezni ezt a kitűnő műszaki állapotot. Amennyiben a bútorok is elnyerik tetszését, még a lakberendezéssel sem kell foglalkoznia. Ezesetben az árban megegyezve az ingóságok is maradhatnak. Még minden háztartási gép garanciális.

Az ingatlan előzetes bemutatásához virtuális séta keszült, az alábbi linken megtekinthető:

https://my.matterport.com/show/?m=9PjePKasrUp

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024