Eladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobásEladó családi ház Győr, 2 szobás
Eladó családi ház Győr, 2 szobás
37 900 000 Ft
758 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Győr, 2 szobás
Eladó családi ház Győr, 2 szobás
37,9 M Ft
758 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9306
ReferensKoller Klaudia
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Győr, 2 szobás

50 m2alapterület
2szoba
3637 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ha egyedi stílusú, kényelmes otthont keresel, ahol nem kell költeni a felújításra, akkor ez az ingatlan ideális választás lehet számodra! Fedezd fel a ház egyedi karakterét, és teremtsd meg a saját történetedet ebben a barátságos házban!

Ebben az ingatlanban a kényelem és a funkcionalitás elegyedik a hétköznapi életstílussal, különleges lehetőséget kínálva. A teljeskörű felújításon átesett ház alsó szintjén helyet kapott közlekedő, konyha, nappali, valamint fürdőszoba WC-vel. Az emeleten található szoba a privát teret biztosítja, továbbá a padlás is megközelíthető egy másik ajtón keresztül.

A tető betonfödémes, cserépfedéssel ellátott. A ház jelentős mértékben alápincézett. A fűtésről és a melegvízellátásról cirkó gázkazán gondoskodik. A felújítás kiterjedt a fűtésrendszer és a csővezetékek teljes cseréjére és a ház szigetelésére is. A ház kiváló hőtartással rendelkezik. Az ablakok műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, ami tovább növeli az otthon energiahatékonyságát és kényelmét.

A 3 637 nm-es telken megtalálhatók termő gyümölcsfák (őszibarack, alma, körte, szilva, sárgabarack, füge), szőlő, valamint kukoricás. A fúrt kút és a rácsatlakoztatott föld alatti csőrendszer lehetővé teszi a telek teljes területének öntözését. Az ingatlan utcafronti szélessége 37,8 méter.

Az ingatlan jelenleg zártkerti besorolású, de a közeljövőben a belterületté átminősítés folyamata várható. A központi infrastruktúra, az M1-es autópálya és az Ipari Park pár perces autóúttal elérhető.

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024