Győr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladóGyőr 6 szobás családi ház eladó
Győr 6 szobás családi ház eladó
89 500 000 Ft
704,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Győr 6 szobás családi ház eladó
Győr 6 szobás családi ház eladó
89,5 M Ft
704,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 325 3633
ReferensEgyed Gábor Ingatlanközvetítő
Telefonálok

Eladó családi ház
Győr 6 szobás családi ház eladó

127 m2alapterület
6szoba
Felújított állapotú
777 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Ház Győrben! Az ingatlan Bácsa városrészben található. Győr ezen része tipikus családi házas övezet, kis forgalmú utcákkal. A környék infrastrukturálisan fejlett. A közlekedés jó.
A ház egy teljesen körbekerített 777nm-es rendezett telken található. A lakóépületen túl egy 13nm-es tároló, egy 33nm-es dupla garázs, és egy ipari árammal ellátott kisebb műhely is található.
Kialakítását tekintve a ház lakótere több félszintből áll, melyek egy központi lépcsőn keresztül elérhetőek. Strukturálisan jól elkülönül a mindennapi élettér a pihenésre szolgáló hálószobáktól. Ezáltal az ingatlanban, mindig biztosított a nyugodt privát szféra.
Az épület alsó részén (alagsor) található a gépészet, fűtés, és egyéb sokrétűen használható helyiségek. A házból innen érhető el a dupla garázs is.
A ház a 90-es évek környékén épült, de az elmúlt években egy nagyobb felújításon esett át. A felújítás során a tetőhéjazat új hőszigetelést, fóliát és cserépfedést kapott. A falak kaptak egy modern 10 cm-es grafitos hőszigetelést, egy penész és gombásodás gátló színezéssel.
A dupla garázs tetőfedése is megújult. (Hőszigetelés, fólia és új lemezfedés.)
Az ingatlan belsőben megújult a konyha, a fürdő, a burkolatvilág és a falstruktúrák...stb. Új kondenzációs gázkazán került beépítésre, amely radiátorokon keresztül biztosítja a téli napok melegét.
Alternatívaként vegyestüzelésű kályha bekötésére is van lehetőség, továbbá a ház emeleti részén klíma került beépítésre, amivel hűteni és fűteni is lehet.
A külső nyílászárók 3 rétegű műanyag kivitelű ablakokra lettek lecserélve, melyekre redőny is került. A tetőtéri ablakok is megújultak! Ezeken túl új, fa kivitelű belső ajtók is beépítésre kerültek.
A ház elektromos ellátását 3x15A nappali áram és 1x15A vezérelt (éjszakai) áram biztosítja, így ennek a bővítésével sem kell foglalkozni…
A kert pihenésre lett kialakítva, melyben egy minőségi anyagokból készült fedett kiülő és egy kis kerti tó is helyet kapott. Az öntözés fúrt kútról megoldható!
Amennyiben érdekel az ingatlan, esetleg kérdésed lenne…. Hívj és egyeztetünk.
Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024