Eladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház GyőrEladó 8 szobás családi ház Győr
Eladó 8 szobás családi ház Győr
300 000 000 Ft
652,2 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Eladó 8 szobás családi ház Győr
Eladó 8 szobás családi ház Győr
300 M Ft
652,2 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 70 948 9154
ReferensBella Csaba
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 8 szobás családi ház Győr

460 m2alapterület
8szoba
Felújított állapotú
1232 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

EGY HÁZ, 3 LAKRÉSZ RÉVFALUBAN MINDENRE KÉSZEN!

Képzeld el, hogy egy olyan házban élsz, ami tökéletesen illeszkedik igényeidhez!

Ez a tágas és barátságos otthon nem hivalkodó, de gondosan megépített, természetes anyagok felhasználásával. Igazi családi fészek, ahol mindenki megtalálja a helyét.Élvezd a vidéki hangulatot, miközben a belváros kényelme kéznyújtásnyira van. A nagy telken bőven van hely a pihenésre és a kikapcsolódásra, és a háziállatok is boldogan szaladgálhatnak. Családi összejövetelek alkalmával mindenki kényelmesen elfér az asztal körül, a felnőttek és a gyerekek pedig külön lakrészekben pihenhetnek.

A ház kiválóan megközelíthető, mégis csendes környéken található. Közelben van bölcsöde, óvoda, iskola, egyetem, így a gyerekek könnyen eljuthatnak az oktatási intézményekbe a zsákutca utolsó házaként pedig garantált a zavartalan nyugalom. Autópálya-csatlakozás is a közelben, így könnyedén elérhetsz bárhova.

A tágas garázsban és a ház előtti parkolóban akár 8-10 autó is kényelmesen elfér. Forró nyári napokon hűsölj a vadonatúj, ellenáromaltatóval ellátott medencében, amibe akár fejest is ugorhatsz. Lazíts a szaunában, vagy élvezd a virágos kertet, ahol senki sem zavar. A ház ideális pihenésre és kikapcsolódásra, de akár otthoni munkavégzésre is tökéletesen alkalmas. Tágas irodahelyiségek várnak, ahol zavartalanul végezheted a dolgod, és akár ügyfeleket is fogadhatsz a külön bejárattal rendelkező lakrészben.

Fontosabb jellemzők:
-3 külön bejáratú lakrész (egyben is használható)
-2 szint
-460 m2 nettó alapterület
-1232 m2 telek
-Központi porszívó
-Elektromos kapu
-Ellenáramoltatott 2.5 méter mély medence
-Szauna
-Télikert
-Automata öntözőrendszer
-Számtalan tárolási lehetőség
-Garázs 3 autó részére
-Parkolóhely 5-6 autó számára

Nehéz lenne elmondani mindent erről a kivételes házról és nem is szeretnék. Élőben az igazi.

HÍVJ! MUTATOM!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024