Eladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobásEladó családi ház Győr, 6 szobás
Eladó családi ház Győr, 6 szobás
57 999 900 Ft
362,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Győr, 6 szobás
Eladó családi ház Győr, 6 szobás
58 M Ft
362,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 977 7836
ReferensSósné Galambos Angelika
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Győr, 6 szobás

160 m2alapterület
6szoba
felújítandó
362 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda kínálatában eladó a #160015 hivatkozási számú győri családi ház. Eladó Győr-Jancsifalu csendes utcájában 2 szintes felújítandó családi ház, belvárostól 15 percre

Telek mérete: 362 m2, rajta garázzsal, saját kert használattal.

Ikerházrész amely közös előszobával rendelkezik, ennek köszönhetően az ingatlan havi fenntartása nagyon kedvező, külön fűtési rendszernek köszönhetően a 2 “lakás havi költsége nem haladja meg fejenként a 40.000ft-ot.A földszint 98 m2 alapterületen nappali, két külön nyíló szoba, konyha-étkező, zuhanyzó, külön WC, kis kamra, előtér, valamint egy 25nm fedett terasz, található. A vízzáró szigetelés utólagosan, lett kialakítva a falakon, amelynek köszönhetően a falak már teljesen kiszáradtak, így csak a néhol szükséges javítási munkálatokat végezni. A belmagasság 3m feletti. A majd 40 cm-es falak külső dryvit szigetelést kaptak, a megfelelő szellőzés érdekében. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően a DÉLI nap folyamatosan megvilágítja a színtekket.- A külön bejáraton megközelíthető emeleti lakás 55 m2 alapterületen konyha - étkező, innen nyíló hálófülke és fürdő-wc, szintén innen jutunk ki a kellemes kilátással rendelkező kényelmes felső teraszra ami mérete megegyezik a földszintivel, feljáró másik oldalán pedig egymásból nyíló két szobát találunk, illetve egy padlást amelynek beépítésével akár újabb 40nm kapható.Jelenlegi fűtése az alsó szinten két gázkazán, melyből az egyik a használati melegvízet, a másik a fűtést látja el a cserépkályha mellett. A felső szinten pedig kondenzációs kazán látja el mindkét feladatot, amely akár az egész ház fűtésére vízellátására képesFőleg befektetőknek, vagy olyan ügyfeleinknek ajánlom, akik nem ijednek meg a felújítástól, hogy a ház megérdemelten elérje a mai kor műszaki, esztétikai színvonalát:.

- tető csere

- szigetelés

- fűtés korszerűsítése

- nyílászáró cserék

- burkolatok cseréje

- szaniterek cseréje

- új konyhabútor gépesítésselModernizálás után viszont lesz egy kiváló helyen lévő világos, értékálló, barátságos otthon lehet. Az udvaron garázs, tároló, a kertben termő gyümölcsfák és több élelmiszerbolt,bevásárlóközpont, tömegközlekedési lehetőség, iskola,óvoda orvosi rendelő,parkok, játszóterek is megtalálhatók a környéken. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #160015Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024