Gödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladóGödöllő családi ház eladó
Gödöllő családi ház eladó
170 000 000 Ft
372,8 E Ft/m2
 • 22 fotó
 • Térkép
Gödöllő családi ház eladó
Gödöllő családi ház eladó
170 M Ft
372,8 E Ft/m2
 • 22 fotó
 • Térkép
+36 1 701 1163
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensPuruczki István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Gödöllő családi ház eladó

456 m2alapterület
Újszerű állapotú
2709 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre ajánlok Gödöllőn, elegáns környezetben lévő nagypolgári családi házat, amely egy 2709 m2-es szépen parkosított telken helyezkedik el.
A gondosan tervezett, minőségi anyagokkal és munkával kivitelezett épület, nagyon jó élettereket jelenít meg. A belmagasságnak és a nagy tereknek köszönhetően egy valóban jól kihasználható ház, a gondozott kerttel egyetemben pedig, minden tekintetben kiváló ingatlan. A telken található még egy 27 m2-es kerti lak, amely tárolónak vagy akár egyéb funkcióra is alkalmas. A kertben egy szaletli, és egy épített kerti sütögető is van.
Az ingatlan extráihoz tartozik locsoló rendszer, amely egy bevizsgált kútról üzemel, valamint elektromos kapuk és riasztórendszer. Parkolás a kétállású garázsban megoldott, de szükség esetén a kerti burkolat is alkalmas akár több gépkocsi elhelyezésére is.
Amennyiben további kérdés merül fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon bizalommal.

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2019