Eladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobásEladó családi ház, Enying, 4 szobás
Eladó családi ház, Enying, 4 szobás
49 000 000 Ft
653,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Enying, 4 szobás
Eladó családi ház, Enying, 4 szobás
49 M Ft
653,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 547 0042
ReferensBoros Edina No
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Enying, 4 szobás

75 m2alapterület
4szoba
állapotú
882 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Három szobás, 75 négyzetméteres családi ház

Enying – Balatonbozsokon, az ALDI közelében eladó egy három szobás családiház. A főbejáraton belépve velünk szemben látjuk a 30 négyzetméteres amerikai konyhás nappalit, jobb oldalon kapott helyet a WC, a fürdőszoba és egy szoba. A tetőtérbe a nappaliban kialakított lépcsőn jutunk, ahol két szobát és egy fürdőszobát találunk, melyben WC is van.

A ház hasznos alapterülete 75 négyzetméter, összközműves, fűtése gázkonvektorral és klímával történik. Az épületet 2003-ban építették, a fa nyílászárók, a zsalugáterek és a hatalmas tuja sor teszi természetközelivé az ingatlant. Az ingatlan két utcából is megközelíthető.

A nappali kijáratánál lévő fedett terasz, az udvaron kialakított sütögető hely, és a garázs alsó és felső szintjén, 80 négyzetméteren berendezett közösségi terek nagyon jó lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra akár a családnak, akár baráti társaság részére.

Balatonbozsok, Enying városhoz tartozik, számtalan munkalehetőséget találunk 20 km-en belül.
A Balaton 10 perc távolságra van. Az ingatlan ideális választás családoknak, de tökéletesen megfelel nyaralónak is.

Amennyiben ez az ingatlan megfelel az elképzeléseinek, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024