Dunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobásDunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobás
Dunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobás
118 500 000 Ft
740,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Dunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobás
Dunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobás
118,5 M Ft
740,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 984 8836
ReferensBorsós Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Dunakeszi családi ház eladó, Kinizsi utca, 5 szobás

160 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
665 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Mindent a CSALÁD kényelméért!
Családi ház eladó az ALSÓTABÁN-ban!

Dunakeszi kertvárosi részén a városközponthoz, a közlekedési és bevásárlási lehetőséghez, az oktatási intézményekhez közeli csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcában található a ház.

1969-ben masszív alapokra épült a ház, 40 cm-es főfalakkal rendelkezik, melyet az elmúlt évek felújítása során 15 cm-es szigeteléssel, és dryvit réteggel burkoltak.
Ennek eredményeként a legmagasabb gázfogyasztás az elmúlt szezonban 99 m3 volt!!!!

A lakószint a magasföldszinten található, ami alatt teljes egészében egy lakhatásra is alkalmas szuterén található, teljes értékű ablakokkal, világos helyiségekkel. mivel a padló szint csupán 80 cm-el található a föld alatt.

A ház további lakótér bővítésre is alkalmas, tetőtere könnyen és gazdaságosan beépíthető, mivel a födém vasbeton gerendás szerkezetű. Igy kialakítástól függően 60-80 nm lakóterület alakítható ki. Ez esetben érdemes úgy kialakítani a tetőszerkezetet, hogy napelemek teherhordására is alkalmas legyen.

Az előszoba vizesblokk felőli oldala a főfal, így a belső tér a nagyméretű közlekedő rovására könnyedén átszervezhető, vagy a két nagyobbik szoba akár össze is nyitható.
A konyha-étkezőhöz közvetlenül kapcsolódik egy nagyméretű fedett terasz, ami jó időben kellemes hely az ott tartózkodásra, a szabadban való étkezésre, közvetlen kertkapcsolattal.

A 665 nm-es telek pedig jó lehetőséget biztosít a pihenésre, kertészkedésre, melynek öntözése 13 m mély fúrt kútról lehetséges.

A ház fűtését eredendően vegyes tüzelésű kazán biztosította, melyet a felújítás során is megtartottak, mellé új kondenzációs gázkazán került beépítésre. A két fűtési rendszer alkalmazása között rugalmas átjárhatóság van.
A lakótér két helyiségébe inverteres (hűtő-fűtő) klímaegység került beépítésre, ami egy harmadik fűtési alternatívát biztosít.
A melegvizet 200 literes villanybojler biztosítja, amire a nyári időben egy napkollektor segít rá, így optimalizálva a villanyszámlát, mely nem haladja meg a 120 KWh fogyasztást.

Az elmúlt évek folyamatos felújítása során a ház teljes fűtési rendszere, villany és vízhálózata, valamint minden kültéri nyílászáró cserélve lett.
A bejövő villamos teljesítmény 3x25 A.

Ami Önre vár, az a szuterén szinten már gépészetileg is előkészített fürdőszoba és konyha csempézése, és burkolása. Így tetszése szerint tudja még alakítani ezeket a tereket.

Ezt a rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, nagy alapterületű lakást igen kedvező áron vásárolhatja most meg, melyhez saját irodánk által díjmentesen szervezett, kedvező kamatozású bankfüggetlen hitelt is tudunk biztosítani.

Hétvégén is fogadom hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 365535

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024