Eladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobásEladó, Dunakeszi, 5+1 szobás
Eladó, Dunakeszi, 5+1 szobás
274 000 000 Ft
875,4 E Ft/m2
  • 32 fotó
  • Térkép
Eladó, Dunakeszi, 5+1 szobás
Eladó, Dunakeszi, 5+1 szobás
274 M Ft
875,4 E Ft/m2
  • 32 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Dunakeszi, 5+1 szobás

313 m2alapterület
5 és fél szoba
állapotú
604 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Dunakeszi Révdűlőben a Dunától két-háromszáz méterre eladó impozáns külsejű családi ház. A házban 3 szinten összesen 7 szoba, egy félszoba, 4 fürdőszoba, előtér és közlekedő, valamint egy kétállásos garázs található. Az ingatlan két önálló lakrészből áll. Az egyik lakás a szuterén szinten a garázs mögött teljesen elszeparáltan, külön bejárattal rendelkezik. Ebben egy konyha-étkező és 2 szoba, valamint egy fürdőszoba WC-vel került kialakításra. Saját víz, gáz és villanyórája van a lakásnak, amelybe teljesen külön, másik utcáról jutunk be.
A nagy házban a földszint és a tetőtér úgy van kialakítva, hogy akár 2 generáció számára is megfelelő életteret biztosítson. A földszinten 2+1 félszoba, amerikai konyhás nappali étkező, és fürdőszoba WC-vel található. A tetőtérben 2 tágas szoba, konyha, kádas fürdőszoba WC-vel és egy közlekedő biztosít kényelmet az ott lakóknak. A tetőtérbe az előszobából lehet feljutni egy kényelmesen megépített lépcsőn. A felső szinten mindkét szobából és a konyhából is egy-egy erkélyre lehet kimenni, valamint a közlekedőből egy tetőteraszra jutunk.
A földszinten is három terasz található, a negyediket beépítették és egy konyhát és egy fürdőszobát alakítottak ki belőle, ami azt is lehetővé teszi, hogy az alsó szintet is akár két generáció is használhatja. A szobák laminált padlóval,a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtésről és a meleg vízellátásról egy nagy teljesítményű kondenzációs kazán, a hűtésről a tetőtérben egy, a földszinten két darab klíma gondoskodik.
Az örökzöldekkel beültetett kertben egy nagy méretű, fa szerkezetű, zsindely fedéssel ellátott kerti kiülő található.
Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésű, déli fekvésű, világos, nagy terekkel rendelkező gondosan megépített, jól felszerelt, praktikus kialakítású családi ház.
A kerítés mindkét utcafronton épített téglakerítés, igényes kivitelben.
A házat ajánlom akár több generáció együtt lakására, vagy már felnőtt korhoz közeledő családoknak ahol a gyerekek már akár önálló lakrészre vágynak, vagy bárkinek, aki szereti a szépet, a tágas tereket, a Duna-parti hangulatot.
/M234661/
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024