Eladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház DunakesziEladó 5+1 szobás családi ház Dunakeszi
Eladó 5+1 szobás családi ház Dunakeszi
274 000 000 Ft
875,4 E Ft/m2
  • 32 fotó
  • Térkép
Eladó 5+1 szobás családi ház Dunakeszi
Eladó 5+1 szobás családi ház Dunakeszi
274 M Ft
875,4 E Ft/m2
  • 32 fotó
  • Térkép
+36 70 381 8755
ReferensV
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 5+1 szobás családi ház Dunakeszi

313 m2alapterület
5 és fél szoba
állapotú
604 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Dunakeszi Révdűlőben a Dunától két-háromszáz méterre eladó egy impozáns külsejű családi ház. A házban 3 szinten összesen 7 szoba, egy félszoba, 4 fürdőszoba, előtér és közlekedő, valamint egy kétállásos garázs található. Az ingatlan két önálló lakrészből áll. Az egyik lakás a szuterén szinten a garázs mögött teljesen elszeparáltan, külön bejárattal rendelkezik. Ebben egy konyha-étkező és 2 szoba, valamint egy fürdőszoba WC-vel került kialakításra. Saját víz, gáz és villanyórája van a lakásnak, amelybe teljesen külön, másik utcáról jutunk be.
A nagy házban a földszint és a tetőtér úgy van kialakítva, hogy akár 2 generáció számára is megfelelő életteret biztosítson. A földszinten 2+ 1 félszoba, amerikai konyhás nappali étkező, és fürdőszoba WC-vel található. A tetőtérben 2 tágas szoba, konyha, kádas fürdőszoba WC-vel és egy közlekedő biztosít kényelmet az ott lakóknak. A tetőtérbe az előszobából lehet feljutni egy kényelmesen megépített lépcsőn. A felső szinten mindkét szobából és a konyhából is egy-egy erkélyre lehet kimenni, valamint a közlekedőből egy tetőteraszra jutunk.
A földszinten is három terasz található, a negyediket beépítették és egy konyhát és egy fürdőszobát alakítottak ki belőle, ami azt is lehetővé teszi, hogy az alsó szintet is akár két generáció is használhatja. A szobák laminált padlóval,a többi helység járólappal burkolt. A fűtésről és a meleg vízellátásról egy nagy teljesítményű kondenzációs kazán, a hűtésről a tetőtérben egy, a földszinten két darab klíma gondoskodik.
Az örökzöldekkel beültetett kertben egy nagyméretű, fa szerkezetű, zsindely fedéssel ellátott kerti kiülő található.
Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésű, déli fekvésű, világos, nagy terekkel rendelkező gondosan megépített, jól felszerelt, praktikus kialakítású családi ház.
A kerítés mindkét utcafronton épített téglakerítés, igényes kivitelben.
A házat ajánlom akár több generáció együtt lakására, vagy már felnőtt korhoz közeledő családoknak ahol a gyerekek már akár önálló lakrészre vágynak, vagy bárkinek, aki szereti a szépet, a tágas tereket, a Duna-parti hangulatot.
A finanszírozáshoz Otp banki segítséget, az adásvételhez korrekt ügyvédi közreműködést biztosítunk.
Jöjjön és nézze meg a házat! Várom érdeklődő hívását a hét minden napján! /M234661/

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024