Dunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi házDunakeszi eladó családi ház
Dunakeszi eladó családi ház
139 970 000 Ft
608,6 E Ft/m2
  • 40 fotó
  • Térkép
Dunakeszi eladó családi ház
Dunakeszi eladó családi ház
140 M Ft
608,6 E Ft/m2
  • 40 fotó
  • Térkép
+36 30 239 6175
ReferensGyurkó Melinda
Telefonálok

Eladó családi ház
Dunakeszi eladó családi ház

230 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
605 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Dunakeszi kertvárosi, csendes részén, vasútállomástól kb. 12 perc gyalogos távolságban, Alag és Városközpont között eladó egy hangulatos családi ház. Az épület 2 szintes, zártsorú beépítéssel rendelkezik az utcafronton, mellette pedig egy kétállásos garázs található, elektromos kapuval. A garázs mellett, részben fedett, kb. 6 nm-es tároló van. 
A kert teljesen intim, nem belátható. A kapun belépve olyan, mintha egy meghitt oázisba érkeznénk haza. A telken kényelmesen elfért egy épített, keringetős medence gépészettel, melyre a tulajdonos nemrégiben készíttetett egy elhúzható tetőt, így nyitottan és zártan is használható. A telek végében épített sütögető található, előtte a térkövezett részen kényelmesen ebédelhet a család. A telek 605 nm, a 2 szintes ház össz területe kb. 230 nm + 55 nm a garázs, 6 nm a tároló, és 9 nm a pince.
Az alsó szinten nappali, konyha-étkező, kádas fürdőszoba, külön mellékhelyiség, külön kis kamra kapott helyet. 
A fölső szinten 3 igazán tágas hálószoba, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba, külön mellékhelyiség, egy szauna, mely a fürdőszobából nyílik. A lépcsőn felérve is elég tágas a tér, itt található egy szolárium, mely a vételár részét kepezi.  A konyhabútor, és beépített gépek szintén maradnak.
A ház fűtése cirkókazánnal megoldott, radiátoros fűtés, illetve padlófűtés található a konyha-étkező és előszoba részben. Légkondicionált, lent egy hűtő klíma a nappaliban, fent egy hűtő-fűtő klíma van az előszobában. A nappalit egy kandalló teszi még hangulatosabbá, mely fatüzeléses..
Az ingatlan azonnal költözhető! Kisebb lakást, házat szívesen beszámít a tulajdonos!
Díjtalan hitelügyintézésben keressen minket bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024