Dunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladóDunakeszi 2 szobás családi ház eladó
Dunakeszi 2 szobás családi ház eladó
149 000 000 Ft
2,7 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Dunakeszi 2 szobás családi ház eladó
Dunakeszi 2 szobás családi ház eladó
149 M Ft
2,7 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5796
ReferensDoktor T
Telefonálok

Eladó családi ház
Dunakeszi 2 szobás családi ház eladó

56 m2alapterület
2szoba
felújítandó
1727 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Dunakeszi főutcáján egy felújítandó családi ház, mely egy hatalmas, 1727 négyzetméteres telken helyezkedik el. A gázon kívül minden közmű már a telken belül található, így ideális lehetőséget kínál üzletközpont, több lakásos társasház, vagy akár 4 különálló családi ház építésére.

A hirdetésben szereplő fotókon jól látható a látványterv, melyre már engedély is készült. Ezáltal könnyedén megvalósíthatja álmait, legyen szó üzletekről, lakásokról, vagy akár egyesített formáról.

Ha vállalkozásban gondolkodik, akkor is ideális megoldást jelenthet ez a lehetőség. A jelenlegi, 56 négyzetméteres házból akár műhely, üzlet, vagy lakás is kialakítható, míg a hatalmas telken nagy raktárok számos lehetőséget kínálnak.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget Dunakeszi egyik frekventált részén! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdje el tervezni álmai ingatlanát!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024