Eladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobásEladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobás
Eladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobás
228 000 000 Ft
2,6 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobás
Eladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobás
228 M Ft
2,6 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 443 2492
ReferensBurkus Brigitta
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Dunakeszi a Duna soron, 3 szobás

89 m2alapterület
3szoba
állapotú
809 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csodálatos, Dunára panorámás családi ház Dunakeszin!!!!

Dunakeszi – Duna soron, egykori nyaralóövezetben található ez a bruttó 89 m2-es, 3 szobás könnyűszerkezetes családi ház hatalmas, 809 m2-es telken, néhány lépésre csupán a Duna parttól!!!

Varázslatos hangulatú családi otthon, mindenhol a meleg fa anyaga dominál, és ahol a kandalló melegségében a nappaliból csodálhatjuk a Duna látványát. A panorámát gyakorlatilag semmilyen zavaró tényező nem akadályozza, nincs előtte sem épület, sem átmenő forgalom, csak egy sétáló utca választ el a parttól.

Az épület 2001-ben épült, fő jellemzője, hogy könnyűszerkezetű családi ház, mely teljes egészében faszerkezetű, de homlokzatképzése vakolt jellegű épületet jelenít meg. Megjelenésében illeszkedik tehát a terület megjelenéséhez.

A ház földszintes, tetőtér beépítési lehetőséggel!

Az építés során a Tulajdonosok gondoltak a tetőtér beépítésének lehetőségére, így a cirkó és csatorna is felvezetésre került az emeletre, valamint meg van a lépcső helye is. Erre terv is készült, mely alapján fönt kialakításra kerülhetne további 3 szoba és fürdőszoba is. Leendő Tulajdonosnak van lehetősége megvalósítani mindezt!

A ház összközműves, a telken megtalálható egy szerszámtároló melléképület is.

NAPELEMEKKEL felszerelt ingatlan, amely teljes egészében fedezi a ház áramfogyasztását, elektromos autó használata mellett is!

A nyugati oldalon nyitott terasz található, mely a nappaliból közelíthető meg, a naplementét a Dunán így a teraszról élvezhetjük.

Különleges, egyedi, varázslatos hangulatú ingatlan!
Autóval 5 percen belül gyakorlatilag minden elérhető (zöld, sárga busz, vonat, Tesco, Lidl, Aldi, CBA stb), számos bevásárlási, szórakozási lehetőség adott a közelben. NE MARADJON LE, hívjon még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024