Dunakeszi, Báthory István utcaDunakeszi, Báthory István utca
Dunakeszi, Báthory István utca
155 849 986 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Dunakeszi, Báthory István utca
155,8 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5796
ReferensDoktor T
Telefonálok

Eladó családi ház
Dunakeszi, Báthory István utca

116 m2alapterület
5szoba
Új építésű
670 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kivételes lehetőség Dunakeszin - Eladó Családi Ház!

Dunakeszi egyik keresett részén, kínáljuk eladásra ezt a varázslatos családi házat, amely ideális otthont biztosít mindazoknak, akik egy harmonikus és tágas környezetet keresnek. Az ingatlan rendkívüli adottságokkal bír, 116 négyzetméteres alapterülettel és egy 670 négyzetméteres telekkel.

Az ingatlan jellemzői:

Alapterület: 116 négyzetméter
Telek méret: 670 négyzetméter
Szobák száma: 4 + nappali
Ez a családi ház rendkívül tágas, 4 hálószobával, valamint egy kényelmes nappalival rendelkezik, ami tökéletes helyszínt biztosít a család együttléteihez és az otthon melegségéhez. A jól átgondolt tervezés és az optimális elrendezés lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára ideális privát teret.

A 670 négyzetméteres telek pedig számtalan lehetőséget rejt magában, legyen szó kertészkedésről, gyermekjátékokról, vagy csupán a természet közelségének élvezetéről. A ház környezete csendes és nyugodt, miközben a város közelsége mindennapi teendőit könnyebbé teszi.

Ha egy olyan otthont keres, amely kényelmes és családbarát, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg ezt a Dunakeszi családi házat, amely lehetővé teszi, hogy álmai otthonában érezze magát!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024