Dédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobásDédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobás
Dédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobás
3 500 000 Ft
66 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Dédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobás
Dédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobás
3,5 M Ft
66 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 218 0707
ReferensSzuhay Erika
Telefonálok

Eladó családi ház
Dédestapolcsány családi ház eladó, 2 szobás

53 m2alapterület
2szoba
felújítandó
2189 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hivatkozási szám: 2498
„Emma dédi házikója”
Eladásra kínálom ezt a bájos, a régi építészeti hagyományokat 1910 – es éveket megőrző, 53 nm - es kis házikót a Bükk lábánál fekvő festői szépségű Dédestapolcsányban.
Az ingatlan egy 2189 nm - es, közös udvarban lévő épületegyüttes második részében helyezkedik el, de az első rész hosszú évek óta nem lakott. A bejárás biztosított és zavartalan a második ingatlanhoz.
Az épület falai puha kőből, valamint téglából épültek. A vastag falak jól szigetelnek, így a ház, nyáron hűvös, télen meleg, a tetőt cserép fedi, a tetőszerkezet nagyon jó állapotban van. Az épület két szobából, konyhából, fürdőszobából, valamint egy kis kamrából áll. A felújítása el lett kezdve, az elektromos vezetékek teljesen ki lettek cserélve, anyagi ráfordítással kedves kis otthonná, vagy nyaralóvá varázsolható.
Falai festettek, a szobák hajópadlóval, a konyha cement járólappal fedett. Vízellátása közműre kötött, fűtése egyedileg megoldható vegyes tüzeléssel, de a gázcsonk az udvarban van. Sok lehetőség van benne, hogy új gazdája a saját elképzelése szerint alakítsa ki leendő otthonát vagy hétvégi házát. A bejárat előtt húzódó tornác, őrzi a régi építészeti hagyományokat, s szőlővel befuttatva, igazán kedvessé teszi az épület megjelenését. Nagy udvar veszi körül a házikót, ahol különböző tárolók, állattartásra alkalmas épületek találhatók, tehát akár gazdálkodásra is van lehetőség. Ezt teszi teljessé a nagy kert, ahol néhány éve telepített gyümölcsfák növekednek, s ígérik a gyümölcstermést.
Az ingatlan igazán remek lehetőséget biztosít mind a mindennapi életre, pihenésre vagy gazdálkodásra is. A horgászok kedvenc helye, a Lázbérci Víztározó pár perc sétával elérhető, valamint a Bükk Hegység is elérhető közelségben található. Remek lehetőséget ad a túrázásra, vadászatokra. Az így alkalmas lehet akár horgász tanyának, vagy vadászháznak is. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Helységek:
Szoba:21 m2
Szoba: 20 m2
Konyha:7 m2
Fürdőszoba - WC: 3 m2
Kamra: 2 m2
Tornác: 14 m2
Tároló: 21 m2
Fészer: 20 m2


  • félkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 1. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021