Eladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcábanEladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcában
Eladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcában
37 000 000 Ft
411,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcában
Eladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcában
37 M Ft
411,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 205 5998
ReferensDr. Kocs
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Debrecen a Bojtár utcában

90 m2alapterület
2szoba
felújítandó
1406 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Debrecen - Ondódon eladó saroktelken lévő tégla ház. Az eladásra kínált ingatlan Ondód egyik fő utcáján, szép, rendezett környezetben található. A telek nagysága 1406 m2, két utcára nyíló saroktelek, amely alkalmas lehet ikerház, vagy társasház építésére is.
A telken jelenleg egy 90 m2-es 1975-ben épült családi ún. kádárkocka ház található,, amely szerkezetileg jó, maga az épület belülről felújítást igényel. Az épület fűtését cserépkályha biztosítja, illetve telken belül gázcsonk van. Víz, villany az épületben, illetve három fázis ki van építve. Az épület mellett 4 külön bejáratú, de egy egységet képező tömbben mellékhelyiségek biztosítják a tárolási, raktározási lehetőséget.

Debrecenhez és a BMW -hez is közel, ugyanakkor rendezett, csendes környezetben az ingatlan alkalmas lehet egy nyugodt családi fészek kialakítására.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024