Csorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladóCsorna 2 szobás családi ház eladó
Csorna 2 szobás családi ház eladó
33 300 000 Ft
333 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Csorna 2 szobás családi ház eladó
Csorna 2 szobás családi ház eladó
33,3 M Ft
333 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 597 7108
ReferensLőrinczy Luca
Telefonálok

Eladó családi ház
Csorna 2 szobás családi ház eladó

100 m2alapterület
2szoba
állapotú
446 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Unod már a nagyváros nyüzsgését? Nyugalomra vágysz?

Ha idilli környezetben szeretnél élni, akkor ez a számodra megfelelő ingatlan! Minden meg van benne amire szükség lehet!
Csornán központi helyen található, bár itt amúgy sincsenek nagy távolságok.
A telek majd 450 nm, így sok gondod nem lenne a fűnyírásra sem és az állattartásra is alkalmas melléképületekkel teljessé teheted a vidéki életed, megtöltve élettel az udvart. Itt csatlakozik hozzá még egy műhely, valamint egy garázs is.

A házba pár lépcsőfokon keresztül tudunk bejutni, mert a ház teljes területe alatt pince található. A kis télikertszerű előtérből a folyosóra belépve rengeteg lehetőség tárul elénk. Balra a 2 utcai szobába léphetünk be, szembe a leválasztott mellékhelyiséggel rendelkező fürdő található. Jobbra pedig egy tágas étkező - konyha, amihez kapcsolódik két kisebb helyiség: egy padlás feljáró és egy kamra. Ha ki akarunk menni a kertbe könnyen megtehetjük a hátsó fedett lépcsőn keresztül.

Ha nem a puszta közepén szeretnél élni, hanem egy kis városban képzeled el napjaid ez lehet a legjobb választás számodra!

Ne maradj le róla és kezdj egy nyugodtabb életet még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024