Eladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház CsolnokEladó 6 szobás családi ház Csolnok
Eladó 6 szobás családi ház Csolnok
69 000 000 Ft
287,5 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
Eladó 6 szobás családi ház Csolnok
Eladó 6 szobás családi ház Csolnok
69 M Ft
287,5 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3939
ReferensFarszky István
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás családi ház Csolnok

240 m2alapterület
6szoba
1194 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kedves Érdeklődő!

Csodálatos lehetőség Csolnokon! Kétgenerációs családi házunk most eladó, egy lehetőség itt van arra, hogy saját otthon teremthesse ebben a bájos környezetben. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek ezt az egyedülálló ingatlant!

Az ingatlan 130 négyzetméteres, és a következőkkel rendelkezik: 4+1 félszoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba tároló, 2 wc, . Az 1-es lakás 2008-ban teljes felújításon esett át, ahol a beltér modernizálásán kívül egy vízteres kandallót is szereltek fel. Az 20 négyzetméteres konyha-étkező gépesített Ikeás konyhabútorral van felszerelve, Elektrolux sütővel és főzőlappal, valamint Samsung mikróval. A mosogatógép jelenleg javításra szorul, és egy gyakran is némi karbantartást igényel. A kedvezményes gázelszámolás a két lakás között megoszlik.

Az ingatlanban padlófűtés található a konyha-étkezőben, míg az emeleten radiátorok biztosítják a hővezetést. Az emeleti fürdőszobában beépített bútor és dupla mosdó is megtalálható, ami a vételár részét képezi. A szobákban beépített gardróbszekrények és egy beépített akvárium található, mind az Önök lehetnek. A műanyag nyílászárók redőnnyel vannak ellátva.

Az ingatlanhoz tartozik egy 5 négyzetméteres erkély is, ahonnan gyönyörködhet a saját kertben és a kis tóban. 2008-ban a villanyhálózat vezetékei is cserélve lettek a 32 amperes fejlesztés érdekében. Az éjszakai áram 16 amperre lett átalakítva.

A 2-es lakás külön bejárattal rendelkezik, 65 négyzetméteres, és 2 szobás, konyha-étkezővel, fürdőszobával, wc-vel, kamrával és közlekedővel rendelkezik. A fűtés radiátoros hőleadással van megoldva.

A legalsó szinten található a garázs és mellette a szuterén, ahol megtalálható a gáz- és vegyestüzelésű kazán. Ezen a szinten található még egy nagy tároló is.

A telek mérete 194 négyzetméter, egy kert, pince és présház található. A présház tetején egy csodálatos terasz került kialakításra. A ház mellett, a nyírfa árnyékában egy kis tó és pihenő hely lett kialakítva. A kert első részét dísznövények ölelik körbe egy kis sziklakerttel. A kert hátsó részében piros és fehér szőlőt, füvet és diót találhat, amit a Janza patak határol.

Ha szükség van rá, irodánk teljes körű pénzügyi és banki háttérrel áll rendelkezésére.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket még ma a részletekért és egy személyes megtekintésért!

Üdvözlettel, Az ingatlaniroda csapata

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024