Eladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobásEladó családi ház, Csapod, 6 szobás
Eladó családi ház, Csapod, 6 szobás
85 000 000 Ft
531,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Csapod, 6 szobás
Eladó családi ház, Csapod, 6 szobás
85 M Ft
531,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 902 8426
ReferensBán Ilona
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Csapod, 6 szobás

160 m2alapterület
6szoba
állapotú
6300 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Fertőszentmiklóstól és az M 85 gyorsforgalmi felhajtójától néhány kilóméterre Csapodon ritka adottságokkal rendelkező ház eladó.
Az ingatlan alápincézett ahol teljesértékű, külön bejáratú lakórész került kialakításra konyha-étkező, szoba, nappali, kazánház, tároló, fürdőszoba helyiségekkel. A felette lévő lakrész egy szint + tetőtér részekből áll. A földszinten 3 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, kamra, közlekedő helyiségek és az emeleten 2 nagyméretű szoba kapott helyet.
A csendes mellékutcában lévő ház több mint fél hektáros területen fekszik. Családi gazdálkodás, állattartás, vállalkozás… minden megvalósítható. Igény esetén a szomszédos egy hektár belterületi beépítetlen ingatlan ( 10.000 m2) is megvásárolható.
Az ingatlan akár két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.
Az utolsó felújítás során a nyílászárók és a tető cseréje valamint a ház külső hőszigetelése és fűtés korszerűsítés is megtörtént. A ház fűtése vegyeztüzelésű központi fűtés. Az udvarban tárolásra és állattartásra is alkalmas melléképületek is található.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023