Eladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobásEladó, Celldömölk, 3 szobás
Eladó, Celldömölk, 3 szobás
45 900 000 Ft
306 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
Eladó, Celldömölk, 3 szobás
Eladó, Celldömölk, 3 szobás
45,9 M Ft
306 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
+36 70 716 8521
ReferensLenkainé Pásti Katalin
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Celldömölk, 3 szobás

150 m2alapterület
3szoba
760 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

KIEMELT AJÁNLAT, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBÓL!
Eladó egy hajdani eleganciáját megőrző családi ház Celldömölkön.

Páratlan kínálat az Otthon Centrum hálózatában annak, aki a múlt értékeit és a jelen komfortját szeretné összhangba hozni és hajlandó ezért időt, pénzt és fáradozást befektetni.

Az eladásra kínált ingatlan több egyedi tulajdonsággal rendelkezik:
-a településen a belvároshoz közel, de átmenő forgalomtól mentes utcában található,
-az épület hajdani építőinek köszönhetően kiváló statikai állapotban van,
-a ház tulajdonosai több évtizeden át óvták és megőrizték az eredeti fa nyílászárókat,
-a kettős bejáratnak köszönhetően többféle funkcióra is alkalmassá tehető az épület,
-felújítás után több generációs, két lakóegységes családi házként funkcionálhat,
- lakóház funkción kívül szépségszalon, egészségügyi központ, vagy akár egy csinos kávézó kialakítására is alkalmas lehet a ház.

A ház teljes alapterülete alatti pinceszint kőből épült, körben világító ablakokkal, az udvar felőli tágas bejárattal.
A ház fűtése a pincében lévő gáz vagy vegyes tüzelésű kazánnal központilag megoldott. A pinceszint több kisebb térre került megosztásra.
A lakószint falazata tégla. A tető fa szerkezete kiváló állapotban van, az egykori ácsmester a gerendára festve hagyta a névjegyét, innét tudjuk az építés idejét is pontosan, 1929.
Az épület cserépfedése ugyancsak kiváló minőségű.

A ház földszintjén kettő különálló lakóegység került kialakításra, melyek kívülről külön bejárattal nyílnak, ám az épületen belüli átjárás megoldott.
Az épület déli szárnyába az udvar felőli zárt verandán keresztül lépünk be, majd az előtérbe érünk, innét nyílik egy tágas lakószoba, konyha, padlásfeljáró, fürdő. Konyhából a másik lakószoba léphetünk, itt még egy cserépkályha is támogatja a lakórész fűtését.

Az épület északi szárnyába a másik udvar felőli lépcsőn át, egy szélfogón keresztül jutunk be. Balról egy szerényebb konyha, majd jobbról a fürdőszoba található. A középső közlekedőből nyílik még egy lakószoba, illetve itt van az átjárási lehetőség az épület másik részébe.
Az épületben a belső burkolatok, a hatalmas ajtók és ablakok megidézik az épület egykori eleganciáját. A bejárati ajtókat kovácsoltvas biztonsági ráccsal védték, melyek hibátlanul megmaradtak.

Az épületben minden közmű biztosítva van.
Ajánlom az ingatlan megvásárlását annak, aki úgy érzi, továbbra is megőrizné az ingatlan egykori szépségét, és egy értékmentő felújítás után ismét az életre kelne ez a pompás épület.
Az impozáns épületet bejárva, mintha csak egy Szabó Magda regénybe csöppentünk volna......

Az udvaron a hajdani tulajdonos által ültetett dísznövények ugyancsak páratlan értéket képviselnek.
Jelenleg néhány invazív bokor igyekszik uralni a belső udvart, melyek gyérítésével kellemes, minden külső zajtól mentes pihenőkert alakítható ki.

Celldömölk hangulatos kisváros Vas vármegyében, a Ság hegy közelében. Kiváló környezeti adottságai közül a legismertebb a termálfürdője, mely különféle mozgásszervi panaszok gyógyítására alkalmas.
Amennyiben úgy érzi, ez a rendkívüli ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal, hogy közösen megnézzük.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023