Eladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, BudapestEladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, Budapest
Eladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, Budapest
119 000 000 Ft
629,6 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, Budapest
Eladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, Budapest
119 M Ft
629,6 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 792 0869
ReferensGyőri Eszter
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház, Nagytétényen, Budapest

189 m2alapterület
3szoba
állapotú
227 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest 22. kerületében, Nagytétényben, jó közlekedéssel központi helyen eladó egy 2007-ben épült, kétszintes, nagyon jó állapotú 3 szobás családi ház + üzlet.

Az üzlet külön bejárattal rendelkezik. A jelenlegi bérlők szerződése még érvényben van három évig, amiből rendszeres havi jövedelme származik majd a leendő tulajdonosnak is. (165 000 Ft/hónap)
Amennyiben szüksége van valakinek az üzletre, 2,5 M Ft-ot kell fizetnie a jelenlegi bérlőnek, hogy idő előtt felmondják a szerződést.

A ház:
A földszinten helyezkedik el a mosókonyha, a gardrób (tároló), a 37 m2-es, automata kapukkal rendelkező garázs, ahova mindkét oldalról (utcáról) be lehet állni.

Az emeleten található egy légtérben a nagy nappali kandallóval, amerikai konyha és étkező, ahol a belmagasság több, mint 4 m, ennek köszönhetően nagyon kellemes tágas hatást érezni. Két távvezérléssel nyíló tetőablak és a szintén távirányítóval szabályozható többfajta világítás is növeli a komfortérzetet.
A nappaliból külön lépcső vezet le a kertbe, ami a csendes hátsó utcai oldalon található. A 2 világos hálószoba a hosszú folyosóról nyílik, egy kellemes terasz tartozik hozzájuk, ami szintén a kertre néz. A fürdő illemhelyiséggel a közlekedő végén van, illetve külön is van egy plusz WC a folyosó elején.
Az egész házban padlófűtés van. Napkollektorral is rendelkezik, ami a fűtés költségét kedvezővé teszi. A kazán tavaly lett cserélve, még garanciális. A ház Porotherm téglából épült és még külön be lett szigetelve, így nagyon alacsony a rezsiköltség. Távfelügyeletes riasztórendszerrel rendelkezik a ház.

Az ingatlan gyakorlatias ötletek alapján lett tervezve, praktikus beépített bútorokkal. Az ár természetesen ezeket is tartalmazza. A többi bútor és a háztartási gépek megbeszélés tárgya.


Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, CSOK, CSOK hitel megoldásokat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024