Budapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, NagytétényenBudapest 2 szobás családi ház eladó, Nagytétényen
Budapest 2 szobás családi ház eladó, Nagytétényen
31 500 000 Ft
393,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest 2 szobás családi ház eladó, Nagytétényen
Budapest 2 szobás családi ház eladó, Nagytétényen
31,5 M Ft
393,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest 2 szobás családi ház eladó, Nagytétényen

80 m2alapterület
2szoba
felújítandó
959 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

CSALÁDI HÁZ ELÉRHETŐ ÁRON? IGEN!

Budapest XXII. kerület Nagytétény városrészen eladó 80 nm-es családi ház kedvező áron, 959 nm-es telekkel.

Ha Önök készek rendbe hozni, kicsinosítani a már egyébként most is lakható házat, esetleg tovább építeni, akkor örömét fogja benne lelni benne, hogy elérhető áron lett a családnak egy kertes otthona.

Közművekből vezetékes víz és villany áll rendelkezésre. A házban hangulatos, működőképes cserépkályha áll.

Azokat várjuk, akik tisztában vannak vele és elfogadják, hogy ezen az áron kompromisszumra is szükség van az otthonteremtésben.

Az ingatlan földhivatali besorolása: Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és lakóház és hétvégi ház. Átminősíthető. Osztatlan közös telek, használati megosztási szerződéssel, évtizedek óta fennálló telekhatárokkal.
Tehermentes.
M252034
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024