Budapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteresBudapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteres
125 000 000 Ft
892,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteres
125 M Ft
892,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 383 3318
ReferensSzimeth Norbert
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház, Kossuth Ferenc-telep, Zrínyi utca, 140 négyzetméteres

140 m2alapterület
6szoba
Újszerű állapotú
668 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Fontos számodra a fenntartható életmód és az otthoni energiahatékonyság? Zéró széndioxid-kibocsátású otthonra vágysz? Nulla rezsit szeretnél, de nagy a család? Ebben az ingatlanban mindegyik elvárásod teljesül!

Ez a körbejárható, kétszintes, nappali+öt hálószobás, garázsos családi ház minden elektromos fogyasztását, beleértve a fűtés energiaigényét is, képes önmagának megtermeli!

Ehhez egy 8,5 kWp-os napelemrendszer, egy elektromos hálózatra visszatermelő inverter és a hőszivattyús fűtés nyújtja a megoldást. Annak érdekében, hogy a hőleadás gazdaságos is legyen, de ne foglaljon a helyet a szobákban, ezért minden helyiségben nem radiátorok, hanem padlófűtés lett beépítve.

Az alsó szinten egy 31 m2-es, amerikai-konyhás nappali kínálja a közösségi teret, ahonnan egy 25 m2-es, fedett terasz kapcsolódik. Ez a terasz a tavaszi és nyári évszakokban majdnem a duplájára növeli a nappali helykínálatát, ha csak egyszerűen kinyitjuk a teraszajtókat.

Ellentétben sok más kétszintes kialakítású házzal, itt a földszinten is találunk egy hálószobát. Pontosan azért, hogy a család azon tagjainak akik nem tudnak vagy nem szeretnének lépcsőzni, nekik is legyen könnyedén megközelíthető hálószobája. Ennek mérete a legnagyobb a házban, 16,7 m2.

A földszinti fürdőszoba épített zuhannyal van kialakítva, ebben a helyiségben kapott helyet a Wc is. A garázs egy gépkocsinak kínál zárt és fűtött helyet. Ebben a helyiségben nem csak fűtés és világítás, hanem víz és csatorna csatlakozás is található. A ház elektromos betáplálása (3x25A) lehetőséget biztosít arra, hogy a garázsban tölthessünk egy elektromos gépjárművet.

Az emeleten három közel egyforma, 13 m2-es alapterületű, tetőtéri hálószobát, illetve egy kádas fürdőszobát, Wc-vel.
Az egyik szobához tartozik egy 4 m2-es erkély is, ahonnan a terjedelmes kertre néz.

Minden nyílászáró magas hatékonyságú, háromrétegű, hőszigetelő típusú; a ház falai 15 cm-es hőszigeteléssel vannak ellátva.

A ház alatt egy 14 m2-es, száraz pincét találunk, a kert felől nyíló bejárattal.

A ház homlokzatán négy 230 V-os, kültéri csatlakozás, illetve két vízcsatlakozás lett kialakítva az elektromos készülékek kertben történő könnyű, hosszabbítók nélküli használatára, illetve a kerti locsoláshoz.

A telek mérete, amelyen a ház áll 668 m2-es. Más épület nincs a telken, így olyan célra használható egy közel 500 m2-es összefüggő terület, amire a tulajdonos szánja. Egyetlen elem található még a házon kívül, ez pedig egy működőképes fúrt kút.

A ház összes, fűtött lakótere 130 m2, amelyhez egy fűtött, 17 m2-es garázs, 29 m2 terasz és erkély, illetve 14 m2 pince tartozik.

A ház körül két gépjárművel lehet parkolni térkövezett helyen, míg a ház előtt további legkevesebb két autóval kényelmesen lehet parkolni.

Az épület újszerű állapotú. Az eredeti, emelt lábazatú, részben alápincézett házból csupán a főfalakat hagyták meg, minden más vadonatúj a házban.

Környezet
A XVIII. kerület, Kossuth Ferenc telepen található a ház. Az utca a forgalmát tekintve, helyi forgalmú mellékutca, zajterhelése nincs. A Kossuth Ferenc telepen és a környező városrészeben általános- és közép iskolák, bölcsődék és óvodák is megtalálhatók, ahogy az orvosi rendelő és több szupermarket is. A soroksári bevásárló-komplexumot gépkocsival 2-3 perc alatt lehet elérni, ahol Auchant, Tesco-t, Ikea-t, éttermeket és számos más bevásárlási lehetőséget foglal magában.

A telep közvetlen szomszédságában található Péterhalmi erdő nem csak kiránduláshoz, de tornaútvonalaival a sportoláshoz is hatalmas teret kínál. Ezen a területen számos sportolásra, kikapcsolódásra, illetve szórakozásra van lehetőség. Miért előnyös, ha egy erdő fekszik az otthonunk mellet? Talán nem is tudja, hogy milyen különleges hatást gyakorol az emberre, az egészségre, ha egy erdő mellett lakik. Az erdő nem csak friss oxigént termel, de egy élő klímaszabályozó rendszer is egyben, ami a külső környezetnél nyáron hűvösebb, télen melegebb levegőt raktároz; felfogja a szélrohamokat és a hófúvásokat is. Nem csak mókusoknak, sünöknek és számos erdei élőlénynek ad életteret, de kulturális és esztétikai hatása is egyedülálló. 

Közlekedés
Számos buszjárattal 20-25 perc alatt elérhető a Határ úti metróállomás, vagy a sokak által használt, a belvárost leggyorsabb elérését biztosító közlekedési eszközt, a vasútvonalat igénybe véve, fél óra alatt a Nyugati pályaudvar is elérhető. Gépkocsival a Nagykőrösi úton, vagy az M0-a autóúton keresztül csatlakozhatunk a város vérkeringéséhez.

  • félkomfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022