Budapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobásBudapesti, Alsórákos, 6 szobás
Budapesti, Alsórákos, 6 szobás
69 900 000 Ft
506,5 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Budapesti, Alsórákos, 6 szobás
Budapesti, Alsórákos, 6 szobás
69,9 M Ft
506,5 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 70 580 9340
ReferensKovács Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapesti, Alsórákos, 6 szobás

138 m2alapterület
6szoba
állapotú
291 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Zugló alsórákosi részén, csendes, kertvárosi utcában kínálunk megvételre egy 291 nm-es telken álló 138 nm-es, hat szobával rendelkező 1961-ben épült, cirkófűtéses, átlagos állapotú családi házat 42 nm-es garázzsal.

A ház kis elő- és kis oldalkerttel rendelkezik, mely nagyon hangulatos, gyönyörű tavaszi virágoktól illatozik. Az ingatlan mindkét szintje külön bejárattal rendelkezik, külső és belső lépcsőn keresztül egyaránt megközelíthető.
Az alagsori szintre belépve az előszobába érkezünk, szemben találunk egy zuhanyzófülkét és mellette van a toalett. Balra fordulva érünk a folyosóra, innen nyílik az összes helyiség. A közlekedő bal oldalán egy tágas konyha kapott helyet, szintén bal oldalt található a nagyobbik hálószoba. A szeparált toalett és a fürdőszoba jobb oldalt helyezkedik el. A fürdőszobában kád és zuhanyzófülke is egyaránt megtalálható. A fürdőszoba mellett van a kamra. Az előszobán egyenesen végighaladva a kisebbik hálószobába jutunk.
A felső szintre külső és belső lépcsőn keresztül is eljuthatunk. Amennyiben a külső lépcsőt választjuk egy kellemes érzetet nyújtó fedett teraszra érkezünk, mely gondtalan pihenést nyújt a szép zöld környezetben.
Bal oldalon lévő folyosó két oldalán találjuk a többi helyiséget. Bal oldalt 3 szoba található, melyből az utolsó két szoba egymásból nyílik. A folyosó végén lévő 4. szoba szintén külön nyíló. Jobb oldalt találjuk a konyhát, valamint a fürdőszobát és a szeparált toalettet.
A házat kedvező tájolása miatt körbesüti a nap, helyiségei jó elrendezésűek, szép világosak, derűsek.
A telken a lakóházon kívül található egy 42 nm-es garázs mely több autó számára is beállási lehetőség.
Ajánlom mindazok számára, akik kényelmes méretű otthon keresnek. Befektetésnek is remek lehetőség, mivel jó elhelyezkedése miatt könnyen bérbe adható, akár mindkét szint külön-külön család részére.

Műszaki:
A ház átlagos állapotú, karbantartott, sátortetős, cserépfedéses épület. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a szobák ablakai redőnnyel felszereltek. A fűtést mindkét szinten cirkókazán biztosítja lapradiátor hőleadókkal. A szintek külön villany és gázórákkal ellátottak. Az alagsori szint klímaberendezéssel felszerelt.
Környék:
Alsórákos, könnyen megközelíthető környék, ahol minden fontosabb intézmény perceken belül elérhető: iskola, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, orvosi rendelő, játszóterek és kellemes parkok. Számos kis és nagyobb bolt található a környéken.

Közlekedés:
villamos: 62A, 69
busz: 5

Adatbázisunkban számos ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020