Budapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utcaBudapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utca
Budapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utca
325 000 000 Ft
833,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utca
Budapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utca
325 M Ft
833,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 716 8919
ReferensPálos Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utca

390 m2alapterület
13szoba
646 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kényelem a Tisztviselő telepen!

Kertvárosi környezetben a Tisztviselő telepen kínálunk eladásra egy közel 400 nm-s kétszintes családi házat. A ház egy 646 négyzetméteres szépen karbantartott telken található. Az eredetileg 140 négyzetméteres földszintes házra 2000-ben építették fel a második szintet és a tetőteret. Ez a nagy beruházás a természetesen magával vonta az épület statikai megerősítését és teljes körű műszaki felújítását is. Az ingatlanban jelenleg 4 lakás található: a földszinten egy 140 nm, 5 szobás, dupla komfortos, két nappali, három hálós, konyha-étkezős teraszos, az emeleten egy 80nm-s 2+1 szoba hallos, dupla komfortos, valamint egy 60 nm kétszobás lakás található. A tetőtérben elhelyezkedő lakás nettó 110- bruttó 140 négyzetméter, tágas terek jellemzik, fűtése padlófűtés. A négy ingatlan minden kényelemmel ellátott, légkondicionált, fűtése cirkó-és padlófűtés, központi riasztó, biztonsági redőny szolgáltatja a lakók nyugalmát. A ház teljes egészében alápincézett, szigetelt. A lakások egy része kiadásra került a házhoz tartozó pincével együtt.

Az utca csöndes, fekvő rendőrök lassítják a forgalmat, az átmenő forgalom elenyésző.

Mindenkinek ajánlom aki zöldövezetben szeretne élni, de mindezt karnyújtásnyira a belvárostól. Az ingatlan jó választás lehet cégeknek, orvosi rendelőnek, magánóvodáknak vagy ügyvédi irodának.

A környék dugómentes útvonalakon jól megközelíthető autóval, de 3 perc sétával elérhető az M3 metró Nagyvárad téri megállója és az utca előtt megáll a 24 villamos.

  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020