Budapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladóBudapest 9 szobás új építésű családi ház eladó
Budapest 9 szobás új építésű családi ház eladó
1300 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest 9 szobás új építésű családi ház eladó
Budapest 9 szobás új építésű családi ház eladó
1300 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 815 1999
Referens Dr. Vincellér Valéria
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest 9 szobás új építésű családi ház eladó

819 m2alapterület
9szoba
Új építésű
2000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A telek a II. és III. kerület határán fekszik, az utca legmagasabb pontján, örök-dunai panorámával (a Megyeri hídtól, a Parlamenten át, a Citadelláig) közművesítetten, közvetlen erdőkapcsolattal, zsákutcában. 

Az infrasrtuktúra kiváló bevásárlóközpontok, oktatási intézmények, sportlehetőségek, egészségügyi intézmény, nevezetességek, kultúrális intézmények és a közlekedés terén. 

A belváros tíz percen belül megközelíthető!

Kuriózum!
Kiemelt figyelem összpontosul az épület-kert-panoráma abszolút egyedi kapcsolatára, amíg az épület keleti oldaláról a pazar pesti kilátásban gyönyörködhetünk, addig pár lépéssel odébb, a másik oldalon a zavartalan nyugalomba érkezünk közvetlenül a védett parkerdő lábához.

Az épület négyszintes, a pincétől a tetőtérig az alábbi alapterületekkel: 
Összes nettó alapterület: 819 m2 
Összes kültéri tartózkodótér, terasz, erkély, medence területe: 250 m2

AZ OKOSOTTHON 9 SZOBÁS, 5 FÖRDŐSZOBÁS.
Az okosotthon technikai megoldások együttese, amelyek egymással együttműködve lehetővé teszik a házban működő különböző rendszerek és alrendszerek központi irányítását. A technikai megoldások (az elektronika, építészeti megoldások, automatizáció, informatika, távközlés) segítségével irányíthatják akár távolról, az interneten keresztül a hűtő- és fűtőrendszert, a garázsajtót, az ablakredőnyt, a különböző háztartási gépeket, a biztonsági rendszert stb. 
Ezt az egymással és a működtető személlyel hálózati kapcsolatban álló egyes fizikai tárgyakba és eszközökbe beágyazott elektronika, annak szoftvere, és az érzékelők (szenzorok) teszik lehetővé. Az okosotthon egy komplex számítógépes rendszer, amely képes érzékelni a környezetét, valamint a belső állapotokat és a ház különféle elektromos rendszereit úgy irányítani, hogy azok a lehető leghatékonyabban működjenek. 

KÜLSŐ ÉS BELSŐ TARTALOM: 
Az épület minimál stílusú architektúrája kiválóan illeszkedik a telek adottságaihoz. Az tervezett új építésű luxusingatlan a legújabb technológiával, a legmodernebb anyagokkal kerül megépítésre, A+ energetikai besorolással. 
A világítástechnika az esti órákban is kiemeli az épület egyedi arculatát. 
Az ingatlan a kíváncsi szemektől eldugottan épül, teljesen megőrizve intimitását és exkluzivitását. 
A belső terek szép tágasak, a szobák funkciójuk szerint különülnek el és könnyen átalakíthatók. 
Az épületben a szintenkénti közlekedést lift teszi kényelmesebbé, külön külső és belső medencével ellátott. 

GÉPÉSZET: 
Energiatudatos szempontok figyelembevételével megújuló energiaforrások, napelem, napkollektor-rendszer, hőszivattyú kerül kiépítésre. 
Elérhető a közel nulla rezsiköltség! 
A ház éves melegvíz fogyasztásának, akár a teljes ellátását is zöldenergiából lehet fedezni, valamint télen a fűtésrásegítést. További klímarendszer lehet gázkazán, padló-, fal és mennyezeti, kondenzációs, fan-coil. A szellőztetés légszivattyúval történik. 

EXTRÁK: 
Fűthető hidromasszázs medence, jakuzzi, borospince, egyedi megvilágítások, kandalló, központi porszívó, feszített víztükrű medence, választható márványburkolatok.

A villaépület előértékesítési ára: 4 millió EUR.

 

  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020