Budapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
659 000 000 Ft
1,8 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
659 M Ft
1,8 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

360 m2alapterület
6szoba
Új építésű
900 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

LUXUS KIVITELEZÉS, MODERN DESIGN! ÚJ ÉPÍTÉSŰ MEDENCÉS ,PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLOK ELADÁSRA MÁRIAREMETÉN!

2024 tavaszán kész befejezéssel várja LAKÓJÁT ez a minden igényt kielégítő önálló családi ház Máriaremetén, a hegyen, NEM MESSZE A NAGYKOVÁCSI ÚTTÓL.

A ház hőszivattyús fűtéssel, napelemmel, riasztóval felszerelt, nappali + 5 hálószobás, 4 állásos garázzsal kialakított luxus ház!!!

A földszinten belépve a házba egy hatalmas és napos amerikai-étkező-konyhás nappali vár bennünket, valamint a hálószoba ami a kertre néz, és egy hozzá tartozó gardrób fürdőszobával. A nappaliból egy első teraszra is kiléphetünk, valamint hátra fele a kert felé is, ahol a lépcsőn megközelíthető medence kap helyet. Tolóajtók és ablakok mindenütt faltól falig vannak, ezért extrán világos a tér.
A konyhabútort a tulajdonos be fogja építeni, a burkolatok kivitelezése és minősége szintén luxus kategóriában mérhető.
A felső szinten alakítanak ki egy szülői háló gardróbbal és fürdővel, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Ezen kívül még 3 háló és még 3 fürdő gondoskodik a lakók kényelméről. Minden szobához egy saját privát fürdőszoba csatlakozik!!
Ezen a szinten egy hátsó terasz is lesz, ahonnan a kertre és a medencére láthatunk le.
Az ablakokon modern és hangulatos zsaluziát tesznek redőnyök helyett.

Extrák: -Kerti öntörőrendszer
-Riasztó
-Szigetelés: 17cm grafitos szigetelés.
-Aljzatszigetelés : 10cm minden szobában, garázsban kevesebb.
-Fűtött garázsbehajtó.

A garázs 4 állásos, ezen a szinten is lesz egy fürdő helyiség, valamint a gépészet is itt helyezkedik majd el.

A kert 900nm-es, tereprendezéssel és a kerítés megépítésével lesz átadva. Hátul támfalat építenek , így gondtalanul élvezheti a teljesen privát,gyönyörű kertjét!
Jelenleg már emelt szintű szerkezetkész állapotban van a ház, a burkolatok és szaniterek hiányoznak. Még abszolút van lehetőség a saját igényei szerinti kialakításra az a burkolatok és konyha kialakítása terén is.
A kert és tereprendezés tavasszal történik.


JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG EZT A FANTASZTIKUS ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZAT!!
M251711
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024