Eladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteresEladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteres
Eladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteres
329 000 000 Ft
822,5 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteres
Eladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteres
329 M Ft
822,5 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 30 580 4262
ReferensHeuszler Annam
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budapest, Remetekertvárosban, 400 négyzetméteres

400 m2alapterület
7szoba
Felújított állapotú
516 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

***A II. kerületben PANORÁMÁS, MEDENCÉS, LUXUS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!***

A II. kerület Remetekertvárosi részének CSENDES, vízszintes, utcájában eladó egy 516m2-es nem meredek telken álló 400m2-es ház, amely 2002-ben épült, és 2016-ban teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át. A 7 szobás ingatlan földszinti részét az impozáns méretű nappali-étkező-konyha hármasa uralja, melynek szívében egy nagy méretű fatüzelésű KANDALLÓ áll, ami hideg napokon nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem képes befűteni az egész szintet.

A nappalihoz egy TÉLIKERT is kapcsolódik, valamint egy hatalmas FEDETT TERASZ, ami összeköti a házat a kerti MEDENCÉVEL.

Az alagsorban a KÉTÁLLÁSÚ GARÁZS és a kiszolgálóhelységek ( mosókonyha, kazánház, tároló, INFRASZAUNA) mellett egy iroda és egy háló kapott helyet a hozzá tartozó fürdőszobával és gardróbbal együtt.

Ez a szint külön bejárattal is rendelkezik ezért több generáció összeköltözése esetén ez a része a háznak teljesen elszeparálható.

Az emeleten kapott helyet a szülői King Size Bedroom a hozzátartozó gardróbbal és fürdőszobával, valamint 2 másik háló egy fürdőszobával és teraszokkal.

A ház különlegessége a legfelső emelet ÜVEG TETEJŰ nagyméretű második nappalija, ahon
nan lélegzetelállító PANORÁMA nyílik a Hármashatárhegyre.
Az ingatlan fűtéséről a legmodernebb gáz KONDENZÁCIÓS KAZÁN, a hűtéséről pedig KLÍMA gondoskodik. A korszerű műanyag ablakok REDŐNNYEL felszereltek, a ház riasztóval ellátott.

A családi házat egy BELSŐÉPÍTÉSZ saját magának álmodta meg és rendezte be a legnagyobb gondossággal ART DECO stílusban. A különleges berendezési tárgyak bármelyik darabja külön megegyezés alapján a ház része maradhat.

Az ingatlan infrastruktúrája is kiváló, hiszen a HŰVÖSVÖLGYI VÉGÁLLOMÁSTÓL pár perc sétára elhelyezkedő ingatlanhoz közel minden szükséges szolgáltatás megtalálható. ( Stop Shop, Széphalom, Hüvi)
Iskolák tekintetében is széles a választék a környéken, Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, valamint a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola.

Bővebb információért, megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024