Boldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladóBoldog 5 szobás családi ház eladó
Boldog 5 szobás családi ház eladó
29 500 000 Ft
307,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Boldog 5 szobás családi ház eladó
Boldog 5 szobás családi ház eladó
29,5 M Ft
307,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 366 6563
ReferensHoll
Telefonálok

Eladó családi ház
Boldog 5 szobás családi ház eladó

96 m2alapterület
5szoba
állapotú
671 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Találja meg megfelelő OTTHONÁT és legyen BOLDOG BOLDOGON !!!

Eladó Heves vármegyében, Boldogon, Budapesttől 70 km-re, Hatvantól 10 km-re egy 671 nm-es telken lévő 96,8 nm-es CSALÁDI HÁZ!

Az ingatlan vegyes falazatú, vályog és tégla! Az tégla építésű házrészben kapott helyett egy szoba vagy étkező és a konyha.A családi házban ezen kívül kialakításra került 2 szoba, 2 előszoba, fürdőszoba és wc egyben, kamra és padlás és pince bejáró.
Az ingarlant akár három bejáraton keresztül is meg lehet közelteni, így alkalmas lehet saját vállalkozás kalakítására is vagy akár hobbi tevékenység végzésére is az egyik előszobai rész. Az otthon melegéről az újonnan beépített kondenzációs gázkazán gondoskodik kialkítva a az optimális hőmérsékletet! Amennyiben szeretnénk alternatív fűtési módzssert is alkalmazni a korábbi kazán errer tökéletesen alkalmas. Az udvaron található fúrt kút, csatorna is bekötésre került! A kert kíválóan alkalmas kertészkedésre vagy egy gyönyörű park kialakítására. A kertben találhatő alma, szilva és körte fák terméseit élvezhetjük az adott időszakban. Dupla kialakítású telek, így akár a leválasztás is lehetségesha valaki több generációban gonolkodik de a különélést preferálja. A közeli településeken számtalan munkalehetőség található, akár multinacionális cégnél, akár családi vállalkozásnál!! Pár perc sétával elérhető a Posta, az orvosi rendelő, valamint a boltok! Amenyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező kamatozású konstrukcióit tudjuk biztosítani! Megfelelő személyi feltételek mellett a CSOK és a Babaváró hitel is igénybe vehető! Hívjon most és vásárolja meg ezt a csodálatos ingatlant Boldogon!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024