Baksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteresBaksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteres
Baksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteres
40 000 000 Ft
133,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Baksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteres
Baksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteres
40 M Ft
133,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 338 8182
ReferensJantó Gabriella
Telefonálok

Eladó családi ház
Baksi családi ház eladó a Kossuth Lajos utcában, 300 négyzetméteres

300 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
2233 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az eladó ingatlan Csongrád megyében Baks községben található, több nagyobb városhoz is elérhető közelségben.  Szegedtől mindössze 37, Csongrádtól 24, Szentestől 34 km távolságra.

 Az ingatlan a Földhivatali nyilvántartás szerint 2233 m2 területű kivett lakóház, udvar. A telken lévő családi ház közel 300 m2- es téglaépítésű, jelenlegi kialakítása szerint egy 65 m2 területű amerikai konyha-nappali, két nagy méretű hálószoba, fürdőszoba WC-vel, gardrób  helyiségekkel.

Az ingatlan igényesen és TELJESKÖRŰEN felújított. Mindenütt egyedi kialakítású gipszkarton álmennyezet van, gyönyörű burkolatok és a festés is nagyon egyedi.  A fűtése cirkó, radiátor hőleadókkal.

Ebben a házban külön figyelmet szentelnek a gyerekeknek! Biztonságosan, zavartalanul játszhatnak a részükre kialakított játszóházban!

Az ingatlan része egy két autó beállására alkalmas fűthető garázs, elektromos kapuval,  mosdóval, tusolóval ellátva.

Az udvar is rendben van, egy része térkő burkolatot kapott a kert hátsó része pedig füves terület maradt és van, egy kerti szerszámok tárolására alkalmas melléképület is.

Minden igényt kielégítő ingatlan, ide csak költözni kell! Ha nem elég a hálószobák száma, van lehetőség továbbiak kialakítására.

Szeretettel ajánlom!

Díjmentes hiteltanácsadással,  CSOK, illetve Hitelügyintézéssel is állunk rendelkezésére.

Az ingatlanra a felújítási támogatás, a falusi CSOK és hitel is igényelhető!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ha további információra van szüksége, ha megnézné az ingatlant hívjon bizalommal!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023