Beleszeretős
Eladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobásEladó családi ház Barcs, 5 szobás
Beleszeretős
Eladó családi ház Barcs, 5 szobás
37 000 000 Ft
246,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Barcs, 5 szobás
Eladó családi ház Barcs, 5 szobás
37 M Ft
246,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 30 347 0275
ReferensStróbl Andrea
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Barcs, 5 szobás

150 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
1000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Barcs Somogy megyében a horvát határ és a Dráva folyó mellett helyezkedik el. A város a Duna-Dráva Nemzeti park területén fekszik. Népessége: 10.501fő.
A családi ház csendes részen helyezkedik el, kicsit távolabb a centrumtól. Az ingatlan 1983-ban épült téglából, azóta többszöri felújítást eszközöltek rajta: 2015-ben új tetőlécek és új tetőfedés: Bramac tetőcseréppel borított. Ezzel egyidőben tetőfólia és födémszigetelés. 2019-ben 10 cm-es, grafitos hőszigetelés felrakása az egész ház felületére. Egy szobában burkolatcsere történt: igényes faparketta letétele. Ugyanebben az évben konyhabútorcsere is megtörtént.
Helyiségei: Pinceszinten 30 nm-es, szellőző ablakkal ellátott pincehelyiség, ahol a vegyes tüzelésű kazán uralja a teret. Pincefeljárat az épületen belülre nyílik.
Földszinten: garázs, ahol a cirkókazán található, könnyen bejárható utcafrontról. mellette a bejárati ajtón keresztül jutunk be a közlekedőbe, jobbra a  különálló mellékhelyiség, mellette a kádas fürdőszoba. bal oldalt két nagy méretű szoba foglal helyet, az egyik teraszkapcsolatos, ahol szebbnél szebb virágokban gyönyörködhet az ember. A közlekedő folytatásában előbb a tágas étkező, külön konyha és külön spejz foglal helyet. Az étkezőből gyönyörű lépcsőn keresztül nyílik a feljárat az emeleti szintre.
Emeleti szinten egy kis galéria fogad minket, ahol szintén a virágoké a főszerep. Jobbra két, egymásbanyíló szoba található. Mellette egy szervízhelyiség vagy nagyméretű tároló kialakított, amely ha le van burkolva és ki van festve, akkor egy hatalmas szobát kapunk. Mellette egy kis helyiség, amelyből egy konyha kialakítható. Az mellett egy kádas fürdőszoba egy légtérben a toalettel uralja a teret. A fürdőszoba világos, szellőztethető. Az emeleti szint kialakítható a másik generáció részére.
Az udvaron a téglagarázs mellett egy fémgarázst állítottak fel, amely szintén jól megközelíthető. A gazdasági melléképületekben is helyet kapott egy garázs, de nagyon nehezen lehet bejárni gépkocsival, esetleg motorral vagy kvaddal. Gazdasági melléképületek végében a kert helyezkedik el, 1-2 gyümölcsfával. jelenleg a szomszéd hasznosítja ezt a teret. Eladás esetén a telket a szomszéd már nem hasznosítja.
Fűtésrendszere: cirkókazán, vegyes tüzelésű kazán/mindkét fűtésrendszer radiátorokon keresztül szolgáltatja a meleget/, a harmadik fűtésrendszer a klímaberendezés, mely fűtő-hűtő funkcióval ellátott.
Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, 1/1-es tulajdobviszonyú, tehermentes, megegyezés szerint adható birtokba, bútorzattal vagy anélkül.
Ha Ön nagycsaládos, sokgyermekes, akkor ezt a családi házat az Ön igényei szerint alakították ki! Két generáció kényelmes, békés egymás mellett élhetését is lehetővé teszi!
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!
Barcson 2 szobás, földszinti, erkélyes lakást értékegyeztetéssel beszámítok a vételárba!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022