Eladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobásEladó családi ház, Ajka, 4+1 szobás
Eladó családi ház, Ajka, 4+1 szobás
39 900 000 Ft
228 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Ajka, 4+1 szobás
Eladó családi ház, Ajka, 4+1 szobás
39,9 M Ft
228 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 20 935 3869
ReferensLudvai József
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Ajka, 4+1 szobás

175 m2alapterület
4 és fél szoba
állapotú
532 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ajka egyik legkedveltebb városrészén eladó egy jó állapotú családi ház. Az épületet 532 m2-es telken építették 1986-ban. A felsőével közel azonos alapterületű alsó, lábazati szint kőből épült, a felső téglafalakkal. Ez utóbbit és a födémet a közelmúltban vastag szigeteléssel látták el. A felső lakószint nagyon jó elosztású, két nagyobb és egy félszoba plusz nappali több gyermekkel is élhető. A két nagyobb szobából egy közös, a ház nyugati oldalán húzódó erkélyre lépve a Somló hegyig is elláthatunk. A nappali egy üvegezett tolóajtóval kapcsolódik az oldalsó teraszhoz.
Valamennyi külső nyílászáró szigetelt, a belsők asztalos által gyártott, szép tömör faajtók.
Az alsó szinten a garázs mellett egy kis lakrész került kialakításra, főzési lehetőséggel. Egy WC és kis fürdőszoba is kapcsolódik hozzá, komfortját egy kandalló teszi teljessé. Amúgy az épületben központi fűtés van, amit egy, az alsó szinten lévő, régen használt vegyes tüzelésű és a felső szinten a konyha melletti tárolóban lévő gáz-cirkó kazán táplál. Alul még van egy kisebb és egy nagyobb tároló helyiség is.
A nappali és a nagyobb szoba hőmérsékletét nyáron klímával lehet kellemesebbé tenni.
Az épületben a korábbi korszerűsítés a villany- és vízvezetékek cseréjét is érintette. A felső utca fronti és az alsó lakrész ablakai motoros redőnnyel ellátottak, minden ablak szúnyoghálós is.
A kezelhető méretű telek felső része enyhén lejtős, ahonnan pár lépcsővel megközelíthető az alsó, füvesített, parkosított, pihenésre alkalmas alsó terület.
A remek adottságú, masszív falazatú és tetőszerkezetű házban kisebb felújítások, tisztasági festést követően kellemes otthont alakíthat ki új tulajdonosa.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom hívását.

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021