hirdetés
Eladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, PiliscsévEladó, Piliscsév
Eladó, Piliscsév
12 000 000 Ft5,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó, Piliscsév
Eladó, Piliscsév
12 M Ft
5,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
20 922 9582
MagánszemélyMóder Csilla
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Eladó, Piliscsév

2 158 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Távol és mégis közel! Ha szabadulna a város zajától és békés, festői környezetben szeretne élni, ne keressen tovább!

Budapest határától 22 km-re, Piliscséven, 2158 nm belterületi, összközműves építési telek várja. Örökpanorámás, három oldalról a pilisi hegyek koszorúzzák. A telek hossza 130 m, utcafrontja 21 m. Beépíthetősége 30%-os (648 nm !), így nemcsak családi ház, de ikerház, sorház, társasház is építhető rá. Nagy előnye, hogy egyik oldalával és a hátuljával határos terület nem beépíthető. 
A telken egy 52 nm-es lakható, felújítandó ház is van (szoba, konyha, fürdőszoba). A központi fűtést gázkazán, a melegvizet villanybojler biztosítja. Ezen kívül egy 66 nm-es raktár, gyűrűskút és gyümölcsöskert is található. A gyümölcsösben 100-nál több termő almafa, 15 fiatal diófa és egyéb gyümölcsfák díszlenek. A telek és a gyümölcsös rendezett, karbantartott.

A Pilis hegy lábánál fekvő falu csendes, békés, lakói kulturáltak! Nincs átmenő forgalom, viszont van közbiztonság, jó levegő, erdei környezet, kirándulási lehetőség, lovarda, hangulatos, hagyományőrző borospince-falu. Jól ellátott, fejlődő település, agilis faluvezetés, felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, fogorvos, óvoda, iskola, idősek klubja, könyvtár, üzletek stb.

Autóval Budapest II. kerülete a 10-es úton majd Solymáron át, III. kerülete (Árpád híd) a 10-es úton érhető el, vagy a pesti oldal az M0-ról. Vasúttal Budapest Nyugati pályaudvar vagy Esztergom irányába, busszal Budapest Árpád híd vagy Esztergom felé juthatunk el.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!
mutass többetmutass kevesebbet

  • Tulajdonostól

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018