facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Kőröshegy, cím nincs megadva

Alapterület

3973 m2

Szobák száma

0

Irányár

7,9 M Ft

Alapterület

3 973 m2

Szobák

0

Eladó Telek ára

7,9 M Ft 1 988 Ft / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

telek

Ingatlan állapot

nincs megadva

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva
  • Telekméret: 3 973 m2

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

3973 m2-es belterületi építési telek eladó Kőröshegy falusias lakóövezetében. A telek Kőröshegy és Szántód határán található a Szántódi úton (Szántód utolsó házát követő házhely), a Balaton-parttól 2 km-re. Az ingatlan méretéből és kedvező elhelyezkedéséből adódóan csak a vevő képzelete szabhat határt a beépítési, hasznosítási lehetőségeknek.
A falusias lakóterületen fekvő ingatlan 25%-ban beépíthető [993 m2], akár 5 m magas épület emelhető. A ingatlan utcafronti szélessége 21,2 méter. Az telken a csatornabekötés már megtörtént.
Az ingatlant elsősorban családi ház építésére ajánljuk, de lakóépületek mellet elhelyezhetők a területen kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épületek, szálláshely szolgáltató épületek, kisüzemi, környezetbarát ipari és szolgáltató létesítmények, kézműipari építmények, mező- és erdőgazdasági építmények, helyi igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi és szociális épületek és sportépítmények is. A talaj kertészkedésre vagy gyümölcsös telepítésére is ideális.
A terület a Balaton és a kőröshegyi dombok között helyezkedik el, környezetében rétek, fás-bokros területek találhatók.
A telek a közlekedés szempontjából kiváló adottságokkal bír. Távolságok közúton: Balaton-part 2 km; Balatonföldvár keleti szabadstrand 3 km; Spar szupermarket 1,4 km; M7 autópálya 5 km; kompkikötő 3,5 km; siófoki kórház 13 km.
Ára: 7 900 000 Ft.
Bővebb információért hívja a 06 30/ 936 5010-es telefonszámot, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a tulajdonossal!

Lakástakarék kalkulátor
Mennyit tudsz félretenni havonta?
10 000 Ft 40 000 Ft 70 000 Ft 100 000 Ft
Havi 20 000 Ft megtakarítással 4 év múlva 1 250 496 Ft-ot költhetsz ingatlan céljaidra.

Tudj meg mindent Kőröshegy

Hasznos szolgáltatások a környéken


{{$key | capitalize}}

{{$key | capitalize}}

Új építésű lakóparkok

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.