hirdetés
Eladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőnEladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőn
Eladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőn
18 900 000 Ft210 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőn
Eladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőn
18,9 M Ft
210 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+06 70 558 1160
ReferensGere Géza
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó nyaraló

Eladó 3+1 szobás nyaraló Verőce a Borbélyhegy dűlőn

90 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
1189 m2telekméret

Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Csodálatos panorámás kilátású lakóépület Verőcén a Borbélyhegyen.
Dunakanyar bal partján az egyik legszebb községében, Verőcén a Borbély hegyen, eladásra kínálok a Dunára és a pilisi hegyekre örök panorámás 1189 m2-s nagyságú telken álló, bruttó 90 m2-s háromszintes lakóépület. Az ingatlan téglából épült 1987-ben, földszintjén konyha nappali, fürdőszoba, kamra található. Az első szintre a lakás középső részén elegáns csavart csiga fa lépcsőn jutunk fel nappali, kézmosós WC, gardrob helyiség, valamint hálófülke található. A tetőtérben egy 30 m2-s egybefüggő légtér lett kialakítva. Az épület oldalában kamra, tároló lett kialakítva. Az épület külső falazata 5 cm-es hőszigetelést kapott. A telek teraszos kialakítású, parkosított és 51 darab lépcsőn jutunk fel a lakóházhoz, ahonnan csodálatos örök panorámás kép tárul elénk. Az első szinten 16 m2-s pihenő teraszon pihenhetjük ki a heti munkahelyi hajtás fáradalmait. A telken víz, villany, emésztő van és a fűtése, valamint a meleg víz előállítása levegőkazánról működtethető. Lényege, hogy az elektromos árammal működő levegős hőszivattyú a külső levegőből még annyi energiát tud elvonni, hogy azzal a meleg vízellátás mellett az épületünket is fűteni tudjuk, még -20°C külső hőmérséklet esetén is. Vége a félelemnek. Nem robban fel, gazdaságos, biztonságos, nincs szükség sem propán bután -, sem földgáz vezetékre, nem kell kémény, nem kell kazánhelység, nem kell félni a szénmonoxid mérgezéstől, nem kell előre egy szezonra kifizetni a fűtési energiaköltséget. Elektromos árammal működik 67%-s energia megtakarítással és a külső hőmérséklet függvényében egyenletes hőmérsékletet biztosít az épületben. Az ingatlan alkalmas életvitelszerűen állandó lakhatásra, nyaralóként valamint falusi vendégházként. A telek alján kocsi beálló lett kialakítva.A vasútállomás kb. 20 perc sétára van.Közelben kirándulási , horgászási valamint sportolási lehetőségek vannak.
Irányár: 18.900.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550
mutass többetmutass kevesebbet

  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018