Rum eladó lakás
37 000 EUR616,67 EUR/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Rum eladó lakás
Rum eladó lakás
+06 20 317 7739
MagánszemélyFarkas Andrea
hirdetés

Eladó lakás

Rum eladó lakás

60 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
egyéb fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált egy ismerősöm lakása Olaszországban, Calabria tartományban, Scalea-ban. Ez a kisváros egy tengerparti gyöngyszem. A víz kristálytiszta, tavasztól őszig alkalmas a fürdésre. A környező hegyekben több Nemzeti Park is található.
A településnek jó az infrastruktúrája, biztonságos. Főképp olaszok lakják, de már kezdik felfedezni letelepedési célból Európa más országaiban is.
A lakás a város előkelő részén, a Piano Lettieri utcában található egy ötszintes, 25 lakásos, csendes társasházban. A 60 m2-es első emeleti lakásban van egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, amerikai konyhás nappali, napos terasz és fürdőszoba. A lakáshoz parkolóhely is tartozik.
Ára: 37.000.- EuroApartment for sale in Scalea, Calabria, Italy. This little town is a pearl of the seeside. The water is crystal clear, from spring to autumn it is suitable to swimm. There are several National Parks in the surrounding mountains.
The settlement has good infrastructure and safe. Inhabitants are mainly Italians, but nowdays becomes popular among the European investors.
The apartament is located in the upscale part of the city, on Piano Lettieri street, in a 5-storey quiet condominium with 25 flats. The 60 m2 first floor apartment has a double and single bedroom, a living room with American kitchen, a bright teracce and a bathroom. The flat has a parking space.
Price: 37.000.- Euro
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017