hirdetés
Páty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcábanPáty eladó új építésű lakás a Levendula utcában
Páty eladó új építésű lakás a Levendula utcában
41 500 000 Ft309,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Páty eladó új építésű lakás a Levendula utcában
Páty eladó új építésű lakás a Levendula utcában
41,5 M Ft
309,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTakács Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Páty eladó új építésű lakás a Levendula utcában

134 m2alapterület
2 és 3 fél szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az épület Pátyon a Levendula utcában helyezkedik el, a főúttól kb. 300 méterre a Füzes patak partján. Három szinten 11 lakás kerül kialakításra. A földszinti négy lakás közvetlen, kizárólagos használatú kertkapcsolattal rendelkezik. Kiemelt prioritást kap az alacsony üzemeltetési költség. Valamennyi lakás önálló gépészeti rendszerrel kerül kialakításra. A földszinti lakások A, az emeleti lakások A+ energetikai besorolásúak lesznek. Valamennyi lakás két fürdőszobával, és terasszal rendelkezik. Minden lakás nappalija a Füzes patak gyönyörű zöldövezetére panorámás. A lakásokhoz egy kültéri kocsibeálló tartozik. Mindegyik lakásban minden szoba külön bejáratú, az alaprajzok önmagukért beszélnek. A várható beköltözés 2018. III. negyedév
Az ingatlanok alkalmasak a 10+10 CSOK-ra.
Az épületen 8cm szigetelés van, az ablakok 5 rétegű 1.00 üveggel szereltek.
A burkolatok olasz minőségi lapok, Mofém csaptelepek. Szobákban laminált parketta, falak színre festettek. Most még lehetőség van a burkolatok, szaniterek kiválasztására.
Páty Budapesttől 10 km-re található, busszal a Széll Kálmán tér átszállás nélkül 35 perc alatt elérhető.
A településen kitűnő az infrastruktúra (bevásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, Waldorf iskola, lovarda, illetve a szomszédos településen (Telkiben) angol nyelvű óvoda, angol nyelvű iskola, uszoda is található.
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing- lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, az adásvételhez kapcsolódó ügyek teljes körű intézésével! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018