Miskolc 3 szobás új építésű lakás eladóMiskolc 3 szobás új építésű lakás eladóMiskolc 3 szobás új építésű lakás eladóMiskolc 3 szobás új építésű lakás eladóMiskolc 3 szobás új építésű lakás eladóMiskolc 3 szobás új építésű lakás eladóMiskolc 3 szobás új építésű lakás eladó
Miskolc 3 szobás új építésű lakás eladó
27 318 720 Ft384,8 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Miskolc 3 szobás új építésű lakás eladó
Miskolc 3 szobás új építésű lakás eladó
27,3 M Ft
384,8 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 526 9446
IngatlanreferensSoltész Enikő
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Miskolc 3 szobás új építésű lakás eladó

71 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk BAZ megye, Miskolc "Rózsadombján" , egy új építésű 18 lakásos társasházat. 68,5 nm-106 nm területű lakásokkal,zöldövezeti de mégis tökéletes infrastruktúrával rendelkező környezetben a Knézich Károly utcában.
A lakópark tervezésekor fontos szempont volt, hogy minden lakás alkalmas legyen a CSOK (Családok Otthonteremtési Kedvezménye) által nyújtott vissza nem térítendő juttatás és kedvezményes lakásvásárlási hitel igénybevételére.
A lakópark épületei lifttel felszereltek és a mozgáskorlátozottak számára külön parkoló, valamint akadálymentes közlekedési lehetőség kerül kialakításra. A kisgyermekes családok és a fiatalok igényeit szem előtt tartva mindkét épület földszintjén kialakításra kerül babakocsi- és kerékpár tároló helyiség.
A lakások tervezésénél és kivitelezésénél a jelenleg érvényben lévő trendek figyelembevételével igyekeztek az építtetők a modern és környezettudatos megoldásokat ötvözni és egy környezetbarát és energiatakarékos lakóparkot megalkotni.
Az irodánk DÍJMENTES hitel és CSOK ügyintézést vállal. Várjuk jelentkezését.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018