Kaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadvaKaposvár, cím nincs megadva
Kaposvár, cím nincs megadva
32 000 000 Ft304,8 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Kaposvár, cím nincs megadva
Kaposvár, cím nincs megadva
32 M Ft
304,8 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 928 8230
IngatlanreferensFörgeteg Melitta
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Kaposvár, cím nincs megadva

105 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ EXKLUZÍV LAKÁS A KÓRHÁZNÁL!
Kaposvár belvárosában, a kórházhoz közel kínáljuk megvételre ezt az új, még nem lakott, tetőtéri, 1+3 szobás, 105 m2-es exkluzív lakást.
Mind a hálók, mind az amerikai konyhás nappali nagyon világos. A fürdőszobában kád és zuhany is helyet kapott.
Az ingatlan egy 9+3 lakásos ház 3. emeletén van. Az egész emeleten kizárólag ez az egy lakás található. Tartozik hozzá egy 8 m2-es zárt erkély, a lakás felett lévő 65 m2-es tetőterasz, egy kis tároló a pincében, valamint egy 40 m2-es, aknás, dupla garázs az udvarban. A garázs eredetileg lakó ingatlan volt, igény esetén visszaalakítható.
A ház csendes helyen, de mégis mindenhez közel helyezkedik el, a szomszédok jók, a közös költség alacsony. A bejárást elektromos kapu biztosítja.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

hirdetés

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018