Győr új építésű lakás eladóGyőr új építésű lakás eladóGyőr új építésű lakás eladóGyőr új építésű lakás eladóGyőr új építésű lakás eladó
Győr új építésű lakás eladó
86 900 000 Ft634,3 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Győr új építésű lakás eladó
Győr új építésű lakás eladó
86,9 M Ft
634,3 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 267 1143
IngatlanreferensMikos Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Győr új építésű lakás eladó

137 m2alapterület
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Több mint otthon! Egy ÚJ ÉLETMINŐSÉG !

Szeretne a nyüzsgő belvárosban, mégis kristálytiszta levegőn és parkosított terekkel élni?

Akkor Önre várnak lakásaink!

Győr-Belvárosában, fő közlekedési útvonal mentén, központhoz közel, 2018.év májusi kezdéssel három egységes lakóparkban különböző méretű lakások eladók.

Az egész projektet Magyarországon is egyedülálló, újító műszaki adottságot jellemzik!

A beruházás hővisszanyerős szellőztető rendszerének köszönhetően, ablaknyitás nélkül folyamatosan friss levegőhöz jutnak a helyiségek. Ezzel a műszaki lehetőséggel a projekt tervezői kiküszöbölték a városi zajártalmat, egyben szabályozták a folyamatos páratartalmat és ezzel egyidejűleg a kiáramló hő visszanyerésének hasznosításával egy központi „klímarendszert” hoztak létre, mely télen fűt, nyáron hűt. Ennél hatékonyabb fűtési rendszerrel nem találkozhatnak!

A beruházás                    ENERGIA és EGÉSZSÉG TUDATOS            miközben egyben rendkívül                                                      KÖLTSÉGHATÉKONY!!!!!

Mind külső, mind belső megjelenésében az ingatlant a minőség jellemzi majd! Az időtálló kőburkolatok, a hangsúlyos üvegfelületek, a letisztult formák, a homlokzati fényelemek mind garancia az elegáns megjelenésre!

 

A hirdetett lakás (AB304) nappali+4 szobás, nettó 137,15 m2, 136,02 m2-es terasszal. Emeltszintű fűtéskész ára 86.900.000 Ft.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018