Budapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utcaBudapest, XIV. kerület Gyarmat utca
Budapest, XIV. kerület Gyarmat utca
24 900 000 Ft508,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Gyarmat utca
Budapest, XIV. kerület Gyarmat utca
24,9 M Ft
508,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 448 1130
ReferensBinó Andrea Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XIV. kerület Gyarmat utca

49 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Zugló kellemes mellékutcájában egy 49 m2-es, 1 hálószoba + nappalis, keleti fekvésű, napfényes, a Varsó utca zöld lombkoronáira néző, jó állapotú lakás! Az előszobába lépve balra a fürdőszobát és a konyhát (plusz kamrát), egyenesen haladva pedig a tágas nappalit és az abból nyíló kisszobát találjuk (utóbbiból egy kisméretű irodahelyiség is leválasztásra került). A lakásban néhány éve az összes ablakot és a teljes elektromos vezeték rendszert kicserélték. Fűtés gázkonvektorral, meleg víz villanybojlerrel, mely éjszakai árammal is üzemeltethető. A lakáshoz pincerekesz is tartozik. Parkolási lehetőség az utcán, ingyenesen. Tehermentes, azonnal költözhető.
A lakást fiatalok, vagy sportos idősebbek számára ajánljuk - akik meg akarják őrizni jó kondíciójukat - mert a lakás a 4. emeleten található, lift nélküli társasházban. A háztömbök egy szépen gondozott, jól karbantartott belső kertet fognak közre. A ház anyagi helyzete jó, az épület új szigetelést kap és homlokzatát teljes körűen felújítják az idén.
A közlekedési és a bevásárlási lehetőségek nagyon jók, a közelben villamos- és buszmegállók széles köre megtalálható - többek között a 7. buszcsaládé is - és mind az Örs vezér tér, mind pedig a Nagykörút 15 percen belül elérhető!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018