Budapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteres
23 900 000 Ft824,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteres
23,9 M Ft
824,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 949 9492
IngatlanreferensHolub Károly
Telefonálok
23900000
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás, Újlipótváros, Jászai Mari tér, 29 négyzetméteres

29 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
házközponti fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest XIII. kerület, Újlipótváros szívében, hangulatos sétálóutcában eladó 1. emeleti, 34 nm-es udvari nézetű, jó elosztású garzon lakás, extrém alacsony rezsiköltséggel. A berendezés a kiváló állapotú szaunával együtt alku tárgyát képezi. A lépcsőház valódi, telivér francia art deco stílusú, impozáns és jó állapotú. A homlokzat képe átlagos. Központi elhelyezkedése miatt egyetemista / életkezdő lakásnak, vagy pedig befektetők számára kiadásra (AIR BNB-vel kiemelkedő hozammal, vagy hosszú távon kb. 110.000/hónap ), valamint vállalkozás céljára (kis helyigényű iroda, fotó- vagy masszázs stúdió) ajánlható.

Nálunk, az OTP Ingatlanpontnál standard az átlátható, becsületes, kiszámítható ügyvitel a teljes vásárlási folyamatban, így összegezzük a lakás tulajdonságait: központi lokáció, közvetlen elérés a 4-6 villamoshoz és a 75-ös és 79-es trolihoz, és minden elképzelhető szolgáltatáshoz. A legfelkapottabb környékek egyike, az értéktartás és a forgalomképesség garantált. A Westend gyalog is 5 perc, a Margit-sziget és a Parlament szintén. Nagyon alacsony rezsiköltség. Zárt, reprezentatív lépcsőház, csendes lakás, senki nem lát rá. A benapozottsága közepes, a lakás alacsonyabb épület tetejére és tűzfalra néz.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Holub Károly: +3670/949-949-2

Referencia szám: M93580
mutass többetmutass kevesebbet

  • felújított
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017