Budapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utcaBudapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utca
Budapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utca
25 000 000 Ft416,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utca
Budapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utca
25 M Ft
416,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 505 0813
IngatlanreferensAblaka Paloma
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti eladó lakás, Krisztinavárosban, Maros utca

60 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda XII. kerületének központi részen helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló. A környéken szinte minden lényeges létesítmény karnyújtásnyira van, így van itt iskola, óvoda, rendelő és posta, de kávéházak, éttermek is könnyen fellelhetők. A Mamut bevásárló központ néhány perc sétával elérhető. A Városmajor és a Vérmező közelsége kiváló kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület 1900-as évek elején épült. Az utca szinten fél szuterén üzlethelységek vannak, így az épület magasföldszint + 3 emeletes. A ház rendezett. A tetőt felújították, a kéményeket kibélelték. Az összetartó lakóközösség további felújítási munkákra is pályázni kíván, így az épület megújulása folyamatos.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 60 nm-es lakás a magasföldszinten helyezkedik el. A bejárat az udvarról, egy terasz jellegű részről nyílik, ahová 12 lépcsőfok vezet fel. A lakás ÉK – DNy-i tájolású, világos, napos, szépen karbantartott. A 4,5m-es belmagasság lehetővé teszi galéria kialakítását. Központi elhelyezkedésénél fogva a lakás tökéletesen alkalmas irodának, rendelőnek, vagy egyéb csendes üzleti tevékenységre.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 60 nm
- nappali: 21,6 nm
- szoba: 12 nm
- konyha: 5 nm
- előszoba: 9 nm
- fürdő: 4,6 nm
- kamra: 1,5 nm
Belmagasság: 4,5 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektorok adják, így helyiségenként szabályozható a hőfok. A meleg vizet gáz vízmelegítő biztosítja. Egyedi mérésre alkalmas vízóra nincs, a vízdíjat a közös költség tartalmazza.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 21 000 Ft, ami magában foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, 6000 Ft hiteltörlesztést és a korlátlan vízfogyasztást.
- Fűtés: A téli hónapokban 16 500 forintos gázszámlára lehet számítani.

TÁROLÓ:
A pincében található egy 5 négyzetméteres, külön ehhez a lakáshoz tartozó, száraz és zárható tároló helyiség.

PARKOLÁS:
A parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség, a kerületi lakosok számára kedvezményesen.

Irányár: 25 M Ft
--

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: félemelet
  • Épület szint: 5
  • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018