Budapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla útBudapest, XI. kerület Bartók Béla út
Budapest, XI. kerület Bartók Béla út
41 300 000 Ft573,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Bartók Béla út
Budapest, XI. kerület Bartók Béla út
41,3 M Ft
573,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3631
ReferensJeney Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XI. kerület Bartók Béla út

72 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A XI. kerületben, a Szentimrevárosban, a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér között félúton – a Feneketlen-tó közvetlen közelében található ez az ELSŐ emeleti, ERKÉLYES, NYUGATI tájolású, 3 SZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ lakás. A lakás nettó 72nm.

Az 1970-es években épült társasház tégla építésű, lapos tetős, egy lift üzemel benne. Az épület szépen karbantartott, anyagi helyzete kiemelkedően jó, a fizetési morál jó.

A lakás fűtése távfűtés - ennek átalány költsége havi 15.800 Ft (télen-nyáron), ezen felül csak a közös költség fizetendő, amely 10.000 Ft/hónap. A lakás vízórás.

A lépcsőházból nyíló függőfolyosóról közelíthető meg – a folyosón utána már csak egy lakás található, így az ablakok előtt elmászkálás nem jellemző. A függő folyosóra nyíló ablakok a gyönyörű kert felé néznek, amíg a szem ellát, hatalmas ősfák terülnek elénk. Nyáron hűs levegőt biztosítanak a lakóknak. Az értékesítés megkezdése előtt esztétikai felújítás volt a lakásban, festés/mázolás és parketta csiszolás történt. A vizes helyiségek teljesen felújításra szorulnak. (konyha, fürdő, WC) A fürdőszobában és a konyhában átfolyásos vízmelegítő biztosítja a melegvizet, ennek kiiktatásával akár a gáz is kivezethető a lakásból.

A konyha áthelyezésével egy újabb félszoba nyerhető, ami alkalmas lehet dolgozónak vagy baba szobának.

A lakáshoz tartozik egy 4nm nagyságú saját tároló.

Az ingatlan jelenleg üres, így azonnal birtokba vehető.
mutass többetmutass kevesebbet

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018